1993 çektiği kısa film "Chess" ile sinema sektörüne atılan Hollandalı yönetmen Martin Koolhoven'in yeni yapımı Brimstone'dan ilk fragman geldi.

Başrollerine Hollywood'un kameraları önünde büyüyüp serpilen Dakota Fanning ve Jack Irish rolü ile iyice ünlenen Guy Pearce'ı oturtan western türü dram yapımının kadrosunda fenomen dizi Game of Thrones'un John Snow'u Kit Harington, yine aynı dizinin Melisandre'si Carice van Houten, Peaky Blinders'ın Arthur Shelby'si Paul Anderson, İsviçreli güzel oyuncu Carla Juri ve gelecek vadeden genç oyuncu Emilia Jones da yer alıyor. Harington filmde kasabanın kurtarıcısını canlandıracak.

Kadrosuyla dikkat çeken western yapımı genç bir anne ile kasabanın yeni rahibi arasındaki mücadeleyi temel alıyor. Yabanın ortasında yaşamakta olan Liz ve küçük kızının sakin hayatı tehlikededir. İntikamcı rahip geçmişteki yaraları unutmamıştır ve kin dolu gözlerini Liz'e çevirmiştir. Ancak yıkılmaya niyeti olmayan genç kadın kendisi ve ailesi için daha iyi bir hayat istemekten ve bunun için çabalamaktan kolay kolay vazgeçmeyecektir...

Senaryosunu da yönetmenin kendisinin üstlendiği yapım galasını 3 Eylül'de Venedik Film Festivali'nde yapmıştı.

Beyazperde