Genç neslin hem Magneto'su hem de Macbeth'i olan yetenekli oyuncu Michael Fassbender'ın başrolünü üstlendiği Assassin’s Creed'ten uluslararası fragman geldi!

Genetik kodunun kilidini kırması ile atalarının hatıralarına erişim sağlayabilen Callum Lynch, 15. yüzyıl İspanya'sında yaşayan atası Aguilar'ın maceralarını kendi hafızalarında yer alacak kadar canlı bir şekilde deneyimler. Gizli bir topluluk olan Suikastçiler'in soyundan geldiğini öğrenen genç adam yeni kazandığı beceriler ile baskıcı ve güçlü organizasyon Templer'ın karşısına çıkar. Callum, günümüzde de varolan Templar organizasyonunu alt etmek için geçmişindeki bilgi ve tecrübesini kullanacaktır...

Senaryosunu Fassbender ve filmin bir diğer yıldızı Marion Cotillard ile Macbeth'te de birlikte çalışmış olan senarist Michael Lesslie’nin üstleneceği filmin yönetmen koltuğunda ise yine Macbeth filminin yönetmenliğini yapmış olan Justin Kurzel yer alıyor. Böylece Macbeth'in hem yönetmeni hem senaristi hem de başrol oyuncuları Assassin’s Creed'te tekrar buluşmuş oldu. Filmin kadrosunda Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Essie Davis, Michael Kenneth Williams ve Charlotte Rampling de yer alıyor.

Merakla beklenen fenomen video oyunu uyarlaması film 23 Aralık'ta vizyona girecek!

Beyazperde