Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi
aliy, Alize, Angel, Araf, birikim, Damla, Dea Dia, Dione, dostkalem, Dua ', Düş Bozumu, Elder, Elimiel, embesil, erhan1907, Farkedmez, Firari, gnaremoob, Jön TüRk, kadirkrcl, Kaf Dağı, Krissy, Lahza, mak res, Meltem

Like Tree122Beğeniler
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Nutella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
19 Kasım 2016
Mesajlar
36.461
Seslenildi
2279 Mesaj
Etiketlendi
107 Konu
Ruh Hali
Sekercik

Yıldız Röportaj : Damla

25 Ekim 2017
1


Nutella: Röportajıma öncelikli olarak forum sitemizin sahiplerinden olan @Damla ile başlamak istiyorum.
Meleğim beni kırmayıp, röportajıma dahil olduğun için çok teşekkür ederim.
Merhaba diyerek başlayalım.

Damla: Merhaba canım.

Nutella: Görüşmeyeli nasılsın bakalım meleğim?
Damla: Öncelikle ilk röportaja beni davet ettiğin için, ben teşekkür ederim.
İyiyim, sen nasılsın.?


Nutella: Ben teşekkür ederim ki esas.
Bende iyiceyim ama hasta oluyorum, düzeliyorum. Bünyem zayıf sanırım.
Gelelim sorularımıza; Sitemize yeni kayıt olan veya seni yakınen tanıma fırsatı bulamayan arkadaşlarımız için Damla kimdir, ne iş yapar, ne yer ne içer, nelerden hoşlanır vs , biraz kendinden bahseder misin?

Damla: Damla kimdir.
Ne zor bir soru.
Aslen İzmirliyim, babamın iş gereğinden dolayı İstanbulda ikamet ediyorum ailemle birlikte. Ekonometri mezunuyum ama, işimi hiçbir zaman yapamadım, yapmakta istemedim. Hem ben, güzel sanatlara ilgi duydum. Güzel olan her şeyi ve herkesi seviyorum. Allah'a şükürler olsun, Rabbim bana çok güzel bir hediye verdi: ''İnsan sevgisi.'' Sevmeyi - sevilmeyi bilmeyen insan, bunu asla anlayamaz. Uzun yıllardır Tasavvufu araştıran biri olarak, sevmenin ne olduğunu çok iyi öğrendim. ''Var oluş sebebimiz.'' Bunun dışın da, çok kitap okurum, internette araştırma yaparım. Forumunuz ile ilgilenirim ve Ailemle zaman geçirmeyi çok severim. Yahu, ben her şeyi severim. Zaten başıma ne geldiyse, insanları sevmemden dolayı geldi. Bazen kendime soruyorum, sevmek bu kadar hata mı diye. Sonra, diyorum ki; ''Hata sevmekte değil, insanların nefsin de.'' Ve bunu bilerek, insanları olduğu gibi kabul etmeye başlıyorum. Bunca zamandır içimizdesin, bir kişinin işine karıştığımı gördün mü.? Göremezsin. Üstelik, site sahibi olduğum halde bu böyle. Benim savaşım sadece kendimle, kendi nefsimle. Avm alış veriş merkezine gider, en üste çıkar, insanları izlerim. Kimse birbirine benzemez. Ve, hep şunu düşünürüm; ''Çoklukta yokluk - yoklukta çokluk.'' İşte Damla böyle sıradan birisi.


Nutella:Ne kadar güzel özetledin kendini böyle. Güzel sanatlara ilgi, hmm. Gerçekten çok farklı bir yapın, görüşün var meleğim. Ve gerçekten burada yaklaşık 1 seneden beri varım, evet kimseye şu şöyle - bu böyle şeklinde vs karıştığını daha görmedim.
{Bir ortak noktamız var. Zaten farkındasındır, bende severim insanları ve başıma ne gelirse onlardan gelir }
Geçelim bakalım diğer sorumuza.
Forumlara ilgin çok fazla olduğu için sanırım, kendi forumumuzu kuralım dedin @Meltem'e.
Peki, sana sorum şudur; forumunuz.com ile maceran nasıl başladı?

Damla: Forumunuz.com ile maceram, 29 Ocak 2015'de başladı. Tabii daha öncesin de, bir kaç ay fikrinin oluşması ve tema yapısı falan sürmüştü. İyi ki de başlamış. Burada çok şey öğrendim., çok insan tanıdım. Öyle ki, gönlümü açacak kadar insanları, hayatıma girmelerine izin verdim. Ben, hep söylüyorum; ''Ben, gönül insanıyım'' diye. Gönlüme girmelerine izin verdim. Tüm samimiyetimle söylüyorum, hiçbir şey beklemeden sevdim. Dışarıdaki hayatımdan çok farklıymış sanal hayat. Bunu çok daha iyi anladım. İkisi arasın da bir fark yok dedikce, insanlar beni yaraladılar. Ben elimi - gönlümü uzattıkca, onlar üzdüler. Pişmanmıyım.? Hiç pişman değilim. Tecrübe edindim meleğim. Meltem ile biz bu yola girdiğimiz de, ona şunu dedim. ''Az olsun, öz olsun, bizim olsun.''

Nutella: "Az olsun, öz olsun, bizim olsun" çok güzel yorumladın.
Hmm peki hazır Meltem demişken, biliyorsun ki yeni anne oldu. Bu güzel annemiz ile nasıl tanıştınız ve hakkında neler düşünüyorsun? Biraz anlatır mısın canımın içi.

Damla: Meltem ile biz, Ongunun ( @ Regex ) forumu vardı o zamanlar, irc üzerine. Orada tanıştık ilk olarak. Yaklaşık olarak, altı yıl kadar oluyor. Başta birbirimizi pek sevmezdik ( şaka şaka) ilk gördüğüm gün bir anda kanım ısındı ve biz, başladık özel de konuşmaya. Sohbetimiz ilerledikçe, biz birbirimize daha çok bağlandık. Ve başladık msn de konuşmaya. o zamanlar msn vardı. Ve, arkasıntan telefonlaşmalar başladı. Daha sonra da ben kendisine forumunuz teklifini götürünce, hiç düşünmeden kabul etti. Artık benim için Meltem, iyi bir dost - arkadaş - sırdaş - ortak olmuştu. Ama, her arkadaşlık gibi, dostluk gibi değildi. En özeldi, bu yüzden bir birimize hep ''Aşk'' deriz.
Meltem'in eşini de çok severim, Serkan çok efendi birisidir. Benim için daha da önemlisi, Meltemi çok seviyor olması. Meltem canımdır. Çok tatlı bir kızı oldu biliyorsun, resimler bile paylaştık. Güzel bir anne oldu Meltem. Her ne kadar foruma gelmse de, biz devamlı zaten telefonlaşıyoruz ( daha bugün konuştuk hatta. ) Yani, foruma giremese de, forum ile ilgili üst karaları gene ikimiz alıyoruz. Sanal hayatım da, güvendiğim iki kişiden biri Meltemdir. Biz sağlam bir dostuz, bizim dostluğumuz forum üzerinden de değildir. Menfaata asla dayanmaz. Meltem candır yahu. Aşk'ım benim.


Nutella: Kıskandım! diyebilirim demi?
Şaka bir yana, gerçekten farkediyorum da çok güzel dostluğunuz var; maşallah demek istiyorum. Dilerim ömrünüz boyunca da asla bozulmaz.
Gerçekten o bebişi hele aman tanrım ya, uff niye bebiş dediysek. Prensesimize ayrı kocaman bir maşallah diyelim.

Damla: Amin, inşallah yavrum.

Nutella: Ve şimdi sana farklı bir soru sormak istiyorum.
Bizim forumumuz bir IRC sitesinden bağımsız forum sitesidir. Bunu da forumunuz.com'a kaydolmuş her arkadaşımız biliyor.
Ben IRC'lerde takıldığım için az çok biliyorum arasındaki farklılığı. Sen takıldın mı, bilemiyorum. Ama, sence IRC siteleri ile forumlar arasında ne gibi farklılıklar var?

Damla: Bir aralar evet takıldım yavrum. Benim çok haz aldığım ve beni cezbedeci bir yer olduğunu söyleyemeceğim. Forum/lar ile chat arasında ki fark bana göre, forum da bilgi paylaşıyorsun, bir şey paylaştığın da bile, bir şeyler öğreniyorsun. Forum bana göre daha kaliteli. Hele kendini bilen insanlar varsa. IRC siteleri ise; boşa geçen zaman. Orada takılan birine ne verebilir ki IRC.? Eskiden güzel sohbetleri oluyordu. Artık tamamen partner bulma yerine dönüştü. Beş yıldır falan uzağım.
Forum da, hele ki ''Forumunuz''da, arkadaş arayanlarla işi olmaz. Arkadaş bulma yeri değildir. Fark budur bana göre.
Tabii ki, kendiliğinden gelişen arkadaşlıklardan bahsetmiyorum. Onları engellemiyoruz engellemeyiz de. Mesela, üniversite/ler amacı bu değildir. Ama, üniversite okuyan iki öğrenci, sevgili olabilir. Bunun gibi.


Nutella: Oldukça iyi yorumladın yine. ^^
Umarım sıkılmamışsındır, çünkü daha birkaç sorum daha olacak.

Damla: Ne senden, ne de sorularından sıkılabilirim meleğim.

Nutella: Yerim ki
Damla: Sen sorunu sor bebeğim, ben ikimize de kahve yapayım.

Nutella: Şimdi gelelim yeniden forumunuz'a.
Burada yaşamış olduğun ve unutamadığın bir olay vardır illa ki, en etkilendiğini anlatır mısın?

Damla: Geldim meleğim.

Nutella: Hoşgeldin canımın içi teşekkür ederim ki kahve için.
Damla: Yaşamış olduğum olay oldu elbette, ama unutmadığım bir olay olmadı. Neden dersen, dün dün de kaldı, yarın sağ kalkar mıyım bilmiyorum. ''Ben, anı yaşarım.'' şu ana bakarım. Dün olanların hepsini unuttum. Geldi ve geçti. Sadece üzüldüğüm şeyler oldu. Onların, kırgınlığı kaldı. Başta sevdiğini düşündüğüm insanların, gönlüme girmesi gibi, gönüldaş sanmam gibi. Meğerse haketmemişler, bunu gördüm ve yaşadım. Ama, dedim ya geçti.
Damla: Hoş buldum canım. Afiyet olsun.


Nutella: Carpediem misaliyim diyorsun?
En güzeli ve en iyisini yapıyorsun cidden.
Forumunuz.com'da @Regex abim hariç :d) 5 değer verdiğin kişiyi nickleriyle beraber biraz anlatır mısın desem?

Damla: Aynen öyle diyorum.
Beş kişiyle sınırlamak ne kadar da zor.
@Meltem'i söyledim zaten, onu da çıkaralım.


Nutella: Aynen evet Meltem ve Ongun abim hariç.
Tamam 7 olsun hadi

Damla:
Huzurum, huzurevim @Mia: Kendime çok yakın gördüğüm, onda kendimi gördüğüm ve en sevdiklerimin başın da olandır Mia'm. Duruşu - uslubu - konuşması - arkadaşlığı - sırdaşlılığı bir başkadır. Ve, onun diğer insanlardan ayıran büyük özelliği ise; sevecen ve iyi niyeti. Seni seviyorum.
@Nutella: Cana yakın - insanları sevmesi - yardımlaşmayı seviyor olması - gözümün arkada kalmadığını bana hissetirmesi ve bize yalansız - dolansız bağlı olması benim için en önemli etken. Bazen kızıyorum ona, ama o asla bana karşılık vermez, çünkü; iyi bilir ki, haklıyım. Bilir ki, asla kötülüğünü istemem. Seni seviyorum meleğim.
@Penia: Forumun eskilerindendir. Her şeyi bilir - görür ama asla yüze vurmaz. Siz bakmayın onun ''la'' lı konuşmasına, biz telefonla konuştuğumuz için söylüyorum çok akıllıdır aklı başındadır meleğimin. Kendini sert mizaclı göstermeye çalışsa da, naiftir. Ses tonu bile ele verir. Seni seviyorum meleğim.
@Dua ': Ongunun sevdiği, benim de sevip saygı duyduğumdur. Artık kendisinden bebek haberi bekliyoruz. Dünya tatlısıdır. Biz geç tanıştık biraz da geç kaynaştık ama, iyi ki tanışmış, kaynaşmışız. Seviliyor çok.
@Jön TüRk: Arada gıcıklığı tutar. Geçenlerde birisi yazmış çok hoşuma gitti, benim sağ kolum. forumunuzun olmazsa olmazı. Kısaca biz, kendisine ''Adam'' deriz.
@Firari: Forumunuzun en eski üyelerinden bir tanesidir. Sakin ve saygılı oluşu takdire şayandır. Kişiliği oturmuş, saygın birisidir. Saygılar efendim.


Nutella: son 1
Damla:
@Türkolog: Muazzam bir kişilik. Kendini bilen ve kendini çok güzel ifade eden birisidir sevgili Umut hocam. Bana vermiş olduğu Farsça Materyalleri hep saklayacağım.
İki daha.?


Nutella: 10 olsun hadi tamam
Damla: Canımsın.

Nutella: Oyy sen iste meleğim
Damla:
@Sade: Dobra insan. Riyası olmayan, gerçekçi, kimseye ihtiyacı olmadan kendini güzel ifade eden bir arkadaşımız. Kendisiyle çok fazla muhabbetimiz olmasa da, uzaktan severiz birbirimizi. Onunla da @Dua 'm gibi başlar da kaynaşamadığımızı hissediyorum ama, açığı kapatıyoruz. Akıllı insanları severim ben yahu.
@mak res: Tanıdığım en temiz kalpli insan. İçinde en ufak bir kötü niyet beslemeyen, kimseyle işi olmayan güzel insan. Reel de gördüğüm için de, ''göründüğü gibi'' olduğunu rahatca söylüyorum. Benim için, bizim için değerlidir. Seviliyorsun canım.
Bir sigara içeyim ben yahu.


Nutella: Yaa.
İçme şu mereti

Damla: Tamam, asma yüzünü, içmeyeceğim.

Nutella: canımsın
Damla: Ah, seviyoruz birbirimizi ne yapayım.

Nutella: Kahve sev ama onu sevme
Şimdi gelelim sıradaki sorumuza, malum Ongun abiciğimi beklettim biraz.
Şimdi ki sorum, biriciğin hakkında. @Regex ile nasıl tanıştınız? Ve ben sana Regex desem, ne dersin?

Damla: Ben de diyordum ki, bu soru ne zaman gelecek.
Ongun'u tanıdığım da, bir forum sitesi vardı. Türkiye'nin büyük IRC sitelerinden bir tanesiydi. Orayı google'dan bulmuştum. Ve, hemen üye oldum. Ben, özgün yazılar yazınca, Ongun'un dikkatini çekti ve ben orayı sevince orada, mod başvurusu yaptım. Uzun bir süre bekledim, daha sonraları öğrendim ki, forum büyük olunca düşman da çok olurmuş. Gerçi, aradan yedi - sekiz sene geçmesine rağmen, bu hala değişmeyen bir şey. Burada da görüyoruz. Tanımadıkları - bilmedikleri için uzun bir süre bekledim. Daha sonraları, mod olunca, yönetim toplantısı vardı ve toplantıya benimde gelmem söylendi. İlk konuşmamız orada başladı ve buraya kadar geldi. İyi ki de başlamış, iyi ki de gelmiş.
@Regex desen, ne derim; Aşk derim, hayat derim, ''karanlık dünyama, ışık tutan'' derim, Nefesim derim, Nişanlım derim, Yar derim, Yarim derim, dost - arkadaş - sırdaş derim, huzur derim, mutluluk derim - Teslimiyet derim - ilk günkü heyecan derim - Sonsuzluk derim - Tarifi olmayan derim - Anlatılmaz, yaşanır derim. Peki bunlar yeter mi onu anlatmaya.? - Hayır, yetmez. Kısa ve net: Dünyam derim.!


Nutella: Ay inanmıyorum ya, vallahi gözlerim doldu şu yazdıklarını okuyunca. Ne desem, bilemiyorum. Sadece Rabbim sizi hiçbir zaman ayırmasın, hep birbirinize böyle ilk günkü aşkla - sevgiyle bakın.
Şimdi gelelim biraz Forum dışı sorulara. (:
Kitap okumayı, sinema - tiyatro izlemeyi, bir Türk/Yabancı dizi izlemeyi sever misin?

Damla: Amin yavrum.
Hepsini çok severim. Ama, en çokta kitap okumayı.


Nutella: Hmm, peki madem. Şöyle diyeyim;
-En son okumuş olduğun kitap,
-En son izlemiş olduğun bir sinema,
-En son izlemiş olduğun bir tiyatro,
-Ve de en son izlemiş olduğun bir Türk/Yabancı dizinin isimlerini söyler misin?

Damla: En son okuduğum kitap: Tanrı Allah'ın neresinde.
En son izlediğim film: Cingöz Recai.
En son izlediğim tiyatro: 39 basamak.
En son izlediğim dizi: Çukur.


Nutella: Hepsi oldukça güzeller.
Hobin ve fobin vardır illa ki. Bunlardan bahseder misin biraz?

Damla: Her insan gibi var elbette.
Hobilerim; Resim çekmeyi çok severim. İleride allah nasip ederse, kitap yazmayı düşünüyorum, çünkü; yazmak, konuşmaktan daha zor ve güzeldir. Halk arasın da bir tabir vardır hatta, ağzı olan konuşuyor. Yazmak için bu tabir kullanılmaz mesela. Müzik dinlemek - çiçeklerle konuşmak - kedilerimle oynaşmak ve, kendimle kalmayı çok seviyorum.
Fobilerim; İnsan suretine girmiş, ama insan olamamış olanlardan korkarım.


Nutella: Kitap yazmayı düşünüyorum dedin. Ne kadar incelikli bir iş demi?
Her insan beceremez mesela. Cidden çok farklı bir yapın var meleğim. Ve git gide seni daha iyi tanıyorum. Tanıdıkça da oldukça mutlu oluyorum.

Damla: Tığ işi gibi.
Çok teşekkür ederim meleğim, ne mutlu bana o zaman.


Nutella:
Şimdi benim için en önemli konulara gelelim.
Bir takımdaşım olarak, bu seneki durumumuzu değerlendirir misin?

Damla: Birinci belli yavrum. Alayına Galatasaray.

Nutella: Canımsın!
Ve birde kedilerim dedin ya, beni en derin yerimden vurdun.
Şuanda kaç tane kediciğim var?

Damla: Üç tane kedim var.

Nutella: İsimleri neler?
Damla: Pamuk - mısır - Tarcın.
Beni çok dinlendiriyor kedilerim.


Nutella: Ayy ya yerim, en bir sevdiğim hayvancıklar. ^^
Sende de mesela kedi sevme tutkusu var. Neden kedi desem?

Damla: Beynimi dinlendiriyorlar ve ayrıca onları izlemek, belgesel izlemek gibi bir şey. Ben hasta olduğum da, üçü de başımdalar. O kadar iyi hissediyorlar ki, sen çok iyi bilirsin.

Nutella: Kediler diğer hayvanlara göre daha farklıdır ve hislidir demişler, bunu biliyor muydun meleğim
Damla:
Bilmezmiyim. Mutluluk hormonu salgılıyorlar bana yahu.


Nutella: Aynen öyle evet. Benim 1 tanesi öldü, 2'sini de annemden dolayı sahiplendirdim. Ama yeniden sahipleneceğim, ve gerçekten çok çok başka bir şey ya onlar. ^^
Bence bu denli konuşmayalım onları, yoksa ben susmak bilmem. Bilirsin.

Damla: Bilirim.

Nutella: Artık son birkaç soruma geleyim, sonra arkadaşlarımızı da daha fazla sıkmadan sonlandıralım diyorum ben. Sen de dersen.
Damla: Sonlardırmadan önce ben iki soru sorsam sana olurmu ki.

Nutella: Ben bitireyim, sonra sorabilirsin tabiki sende. Çok mutlu olurum bana katılırsan
Damla: Teşekkür ederim meleğim.

Nutella: Evet gelelim sorumuza; hayatta yapmak isteyip de yapamadığın ne var?
(Ben teşekkür ederim meleğim.)

Damla: Tek bir şey var; motorsikletle Türkiye turu yapmak.
Çok seviyorum motor. Adrenalin seviyorum ben. Asilik var ruhum da.


Nutella: Ovv ben de motor kullanmayı bilmem, ama izlemesi ve binmesi harika gelir. ^^
Dilerim, gerçekleştirirsin.
Forumunuz.com'da veya buranın dışında kendine örnek aldığın kişi/kişiler var mı peki? Varsa eğer, nelerini örnek alıyorsun?

Damla: Millet beni örnek alsın yahu, ben kimseyi örnek almam. Bunu asla böbürlenmek ya da övünmek için söylemiyorum. Ama, bu konuda alçakgönüllülük yapmayacağım. Bir gün, ikinci bir Damla gelise forumlara ya da bir başka yere işte o zaman bana örnek olabilir.

Nutella: Harikasın sen meleğiimmm.

Bir de sana şunu sormak istiyorum. En bir merak ettiğim şey.
Hani bazen bizim forumumuz'a gelip , reklam yapan arkadaşlar filan oluyor ya. Hem onlar hakkında, hemde dışardan taklit edenler hakkında neler düşünüyorsun?
Gülünç bir durum çünkü, kendilerince bir yaratıcılıkları yok.

Damla: Ahmet Taşkın der ki; ''Ata benzeyen eşek, anırınca kendisini belli eder.'' der, susarım.

Nutella: Bunun üzerine bende tek kelime diyemem.
Ve sana son sorumdan önceki sorum şu'dur; Forumda bazen dikkat ediyorum da. Yöneticilik yapan arkadaşlarımıza farklı, değişik, bazense kötü yorumlar gelebiliyor. Misal, 'normal hayatında sorumluluk sahibi olmayan burada yönetici oluyor' veya 'ne anlarlar ki böyle yönetici olmaktan, gereği yok' gibilerinden.
Buradan bu şekilde diyen/düşünen arkadaşlarımıza ne demek istersin, ne düşünürsün haklarında?

Damla: ''Ben, forumunuz yöneticilerine laf söyletmem.'' Söylenen her şeyi dikate alır gerekirse, uyarımı yaparım. Ama, onların birini bile ezdirtmem. Benim için, bana gelip Damla sen şöylesin - böylesin desinler, hiç sorun değil hatta hak bile verebilirim. Yöneticilerime dokunmayın, sizler ya da bizler doğarken bilmedik bu işi. Zaman tanıyın insanlara ve hoş görülü olun. Her şeyi görmeyin - her şeyi duymayın. Hakların da ne düşünürüm, bel ki bir şey düşünmem ama uzaklaşırım.

Nutella: Son sorum da şu'dur; Yanından hiç ayırmadığın bir eşyan var mı? Varsa nedir ve anlamı nedir senin için?
Damla: Evet, var tabii. Rahmetli teyzemin hac sırasın da bana aldığı minik ''Kabe'' kolyem. Hiç boynumdan çıkarmam.

Nutella: Ne hoş. ^^
{Allah rahmet eylesin bu arada meleğim.}
Benim sorularım bu kadardı. İlk röportajımız olduğu için bayağı bir acemice oldu.
Senin de vardı sanırım bana sormak istediklerin, sendeyim

Damla: Amin yavrum, Allah razı olsun. Işıklar için de uyusun inşallah.

Nutella: Aminnn meleğim.
Damla: Ben, çok keyif aldım, çok teşekkür ederim.
Biliyorsun ki, röportaj uygulaması senin önerin ile faaliyete geçirildi.
1. sorum: Nereden aklına geldi röportaj yapmak.
2. sorum: biz seninle ne zaman yapacağız.?


Nutella: çok tatlısın, daha önce demiş miydim?
{Ama benim kadar olamaz kimseeee }

Damla: Olamam.

Nutella: Hemem cevaplandırayım ;
1- Kişi/Kişilerle konuşmak zaten hoşuma giden bir durum. -Ki bunu iyi biliyorsun. Forumunuz.com içinde farklı bir aktivite olsun istedim, ve halen daha röportaj dışı bir şeyler düşünüyorum.
Şuan kısmen deneme aşamasında diyelim biz, umarım arkadaşlarımız da beğenirler. Zaten öncelikli olarak yönetim, daha sonra forumdaş arkadaşlarımız ile gerçekleştireceğim bu olayı. Umarım her şey yerli yerinde, ve yolunda gider.

2- Siz benimle, biraz zaman geçtikten sonra röportaj yaparsanız bence daha iyi olur. İlk günden şimdi kendini beğenmiş, hemen ileri sürmüş vs görüşleri almayalım dimi? ^^

Damla: Çok güzel anlattın yavrum, teşekkür ederim.

Nutella: Esas bunca soru eziyetime ve acemiliğime katlandığın için ben çok teşekkür ederim meleğim.
Damla: Benim için keyifti.


Nutella: Ve en sonunda röportaj bitimi Damla'm, "Sürç-i Lisan Ettiysek, Affola" diyip bitirelim.
Damla: Estf yavrum ne demek.
Her şey çok güzel, sen hepsinden güzelsin.


Sürç-i Lisan Ettiysek, Affola ..
Sevgili @Damla'ma buradan yeniden sonsuz teşekkürlerimi göndermek istiyorum.
Bana değerli vaktinden bir kısmını ayırıp bunca soru eziyetime katlandığın, beni her şeye rağmen kırmayıp; hem Röportaj hazırlama için, hem de bizzat ilk önce kendinle Röportaj yapma isteğimi geri çevirmediğin için çok ama çok teşekkürler meleğim.


Bir dahaki röportajımızda görüşmek dileğiyle arkadaşlar.

Damla, Jön TüRk, nesimsek ve 18 kişi daha, bunu beğendiler.
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik
Standart Cevap: Röportaj : Damla
25 Ekim 2017
2
çok tatlısınız yaa emeğinize sağlık
Damla ve Nutella bunu beğendiler.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Sade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
26 Aralık 2016
Bulunduğu yer
İzmir..
Mesajlar
9.821
Seslenildi
1158 Mesaj
Etiketlendi
115 Konu
Ruh Hali
Seytan
Standart Cevap: Röportaj : Damla
25 Ekim 2017
3
Emeğinize sağlık @Damlanın cevapları her zaman ki gibi çok içten olmuş
Damla ve Nutella bunu beğendiler.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
04 Mart 2015
Bulunduğu yer
İstanbul
Mesajlar
7.321
Seslenildi
530 Mesaj
Etiketlendi
309 Konu
Ruh Hali
Melekgibi
Standart Cevap: Röportaj : Damla
25 Ekim 2017
4
Emeginize saglik cevaplar gercekten samimi olmus 🌷🌼🌻😘😍❤💑
Damla ve Nutella bunu beğendiler.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Dua ' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
11 Nisan 2015
Yaş
34
Mesajlar
6.664
Seslenildi
358 Mesaj
Etiketlendi
130 Konu
Ruh Hali
Uykulu
Standart Cevap: Röportaj : Damla
25 Ekim 2017
5
Bende seni çok seviyorum Meleğim @Damla @Nutella Nutişim emeklerine sağlık bitanem çok güzel bir röpörtaj olmuş
Damla ve Nutella bunu beğendiler.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Firari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
13 Temmuz 2015
Bulunduğu yer
İstanbul
Mesajlar
4.411
Seslenildi
418 Mesaj
Etiketlendi
169 Konu
Ruh Hali
Ruhsuz
Standart Cevap: Röportaj : Damla
25 Ekim 2017
6
Güzel bir sohbet olmuş, tıpkı kendileri gibi, yüreği gönlü güzel insanlar, hayat sizi yormasın üzmesin, gülen yüzünüz solmasın, mutlu kalın
Damla ve Nutella bunu beğendiler.
Kimse sınanmadığı biɾ günahın masumu saymamalı kendini.
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
13 Aralık 2016
Mesajlar
15.133
Seslenildi
807 Mesaj
Etiketlendi
76 Konu
Ruh Hali
Utangac
Standart Cevap: Röportaj : Damla
25 Ekim 2017
7
gerçekten çok orjinal bir fikir daha önce hiçbir forumda görmedim
ayrıca nutellanın cümleleri ne kadar güzelleşmiş böyle..bravo gerçekten okudukça okuyasım geldi
Damla ve Nutella bunu beğendiler.
Nutella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
19 Kasım 2016
Mesajlar
36.461
Seslenildi
2279 Mesaj
Etiketlendi
107 Konu
Ruh Hali
Sekercik
Standart Cevap: Röportaj : Damla
25 Ekim 2017
8
Penia Nickli Üyeden Alıntı
çok tatlısınız yaa emeğinize sağlık
Sade Nickli Üyeden Alıntı
Emeğinize sağlık @Damlanın cevapları her zaman ki gibi çok içten olmuş
Angel Nickli Üyeden Alıntı
Emeginize saglik cevaplar gercekten samimi olmus ������������
Dua ' Nickli Üyeden Alıntı
Bende seni çok seviyorum Meleğim @Damla @Nutella Nutişim emeklerine sağlık bitanem çok güzel bir röpörtaj olmuş
Firari Nickli Üyeden Alıntı
Güzel bir sohbet olmuş, tıpkı kendileri gibi, yüreği gönlü güzel insanlar, hayat sizi yormasın üzmesin, gülen yüzünüz solmasın, mutlu kalın
ZeiBack Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten çok orjinal bir fikir daha önce hiçbir forumda görmedim
ayrıca nutellanın cümleleri ne kadar güzelleşmiş böyle..bravo gerçekten okudukça okuyasım geldi
Arkadaşlar hepinize canı gönülden çok ama çok teşekkür ederim (-z). Benim fikrimdi, uzunca bir zamandan beri bunu konuşuyorduk @Damla @Regex @Penia @Jön TüRk ile. Acaba nasıl olur diye, ve ben şuan aldığım bu güzel tepkilerden oldukça memnun kaldım.
Belli oluyor ki, sıra sizlere de geldiği zaman çok keyif alarak eğlence dolu güzel çalışmalar çıkaracağız.
Yeniden okuyan gözlerinize, güzel dilekleriniz için yüreklerinize sağlık.
Damla, Jön TüRk, Dua ' ve 2 kişi daha, bunu beğendiler.
Cookie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
07 Mart 2015
Bulunduğu yer
Bursa
Mesajlar
11.353
Seslenildi
1008 Mesaj
Etiketlendi
326 Konu
Ruh Hali
Mesgul
Standart Cevap: Röportaj : Damla
25 Ekim 2017
9
@Damla'm her zamanki Damla hiç bir zaman çizgisini bozmayan @Nutella emeğine sağlık canım
Damla ve Nutella bunu beğendiler.
“Dedim ya, Eylül‘dü. Savruluşu bundandı kimsesizliğimin.”
Nutella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
19 Kasım 2016
Mesajlar
36.461
Seslenildi
2279 Mesaj
Etiketlendi
107 Konu
Ruh Hali
Sekercik
Standart Cevap: Röportaj : Damla
25 Ekim 2017
10
Cookie Nickli Üyeden Alıntı
@Damla'm her zamanki Damla hiç bir zaman çizgisini bozmayan @Nutella emeğine sağlık canım
Okuyan gözlerine, güzel dileğin için yüreğine sağlık canım.
Beğenmene sevindim.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj