Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree5Beğeniler
  • 5 Post By No Pasaran
Seçenekler
Seçenekler
Stil
No Pasaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
09 Temmuz 2015
Yaş
35
Mesajlar
290
Seslenildi
59 Mesaj
Etiketlendi
42 Konu

Standart Kahve makinesinin parayı yutması

29 Kasım 2017
1

Gün içerisinde yaşadığım olay. Her şey bir anda gelişti. Büyük bir tutku ve hayallerle yürüdüğüm kahve makinesine 1 TL'yi attıktan sonra birden ekranda hiçbir değişim olmadığını gördüm. Önce bir şaka sandım. Parayı attığım deliği yumruklamaya başladım. Makine hiçbir reaksiyon göstermeden yine aynı şekilde karşımdaydı. Ve ardından sanki hayatımın özeti niteliğinde öylece bakabildim, öylece kalakaldım. Ancak umudumu yitirmemiştim. Son kulaçlarımı attım karaya varmak için ve yandaki görevliye bir çözüm bulabilme umuduyla makinenin paramı yuttuğunu söyledim. İşte her şey o zaman başladı.

Birden bulunduğum mekanda fon müziğe bu şarkı girdi:



Görevli ile göz göze geldim ve o çok korktuğun şeyi yaptı : fon müzik eşliğinde gözlerini yumarak başını öne eğdi.
O an bir müddet dona kaldım ve orayı terketmedim. Biliyor musunuz; insan ayrılınca değil, yeniden kavuşma ümitleri tükenince yıkılıyormuş. İnsan bu kadar sessiz nasıl ölebilir? Böyle uzun uzun yaşayıp bu kadar ani. Ruh bir kuş gibi nasıl böyle çabucak havalanabilir? Dünyayı terk etmek bu kadar kolay mı?

Ama gerçekler acıydı. Gerçek, gerçektir. Gerçek, gözümüzü kaparsak dahi değişmeyendir. Üzerimde başka bozuk param olmadığından, sürekli hayal kurup bunların boşa çıkmasına alışmış insanlara has bir boyun büküklüğü ile oradan ayrıldım. Haram olsun 1 TL'm.

Konu Nutella tarafından (30 Kasım 2017 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Video paylaşımı yaparken, https:// yazan yerdeki -S'yi siliyoruz. :)
Damla, Dione, Angel ve 2 kişi daha, bunu beğendiler.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj