Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Cookie
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Cookie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
07 Mart 2015
Bulunduğu yer
Bursa
Mesajlar
11.353
Seslenildi
1008 Mesaj
Etiketlendi
326 Konu
Ruh Hali
Mesgul

Forumunuz İşte Fatih Terim'in derbi planı

03 Mayıs 2019
1

Galatasaray teknik heyeti, defansta Christian Luyindama- Marcao ve orta sahada Ryan Donk-Fernando ile Beşiktaş’ı ceza sahasından uzak tutmayı planlıyor. Bu durumda Badoy Ndiaye ya da Younes Belhanda’dan birisi kulübede oturacak.

G.Saray dün basına açık idman yaparken derbinin taktik çalışmasını son iki güne bıraktı. Takımdan ayrı düz koşu yapan Marcao'nun büyük olasılıkla Beşiktaş maçına yetişeceği öğrenildi. Dev mücadelede stoper mevkiinde Luyindama-Marcao ikilisine dönüş yapacak olan teknik direktör Fatih Terim, orta sahada da Donk-Fernando ikilisi ile sahaya çıkarak Beşiktaş'a merkezde dörtlü duvar örmenin hesaplarını yapıyor.

LİNNES TAKIMA DÖNÜYOR

Bu durumda Ndiaye-Belhanda ikilisinden birisi kesik yiyecek. Galatasaray, geçen sezon şampiyonluğa yürürken, Türk Telekom Stadı'nda gol yemeden 2-0 kazandığı Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında orta sahada Donk-Fernando ikilisi görev yapmıştı. Geçen hafta ise kupadaki 5-2'lik Yeni Malatyaspor galibiyetinde Donk, Fernando ve Ndiaye orta sahada birlikte oynamıştı. Bu arada Konya'da dinlendirilen Linnes'in Mariano'dan formasını geri alması bekleniyor.

EVİNDE TERİM'LE ASLAN KESİLİYOR

Cimbom, Türk Telekom'da kaybetmiyor. Tecrübeli teknik adamın ise sahalarında 4 büyük takıma karşı yenilgisi yok

Sarı-kırmızılılar, zorlu Beşiktaş derbisinde Türk Telekom Stadı'ndaki istatistiğine ve Fatih Terim'in derbi karnesine güveniyor. 6 Mayıs 2017'den beri Süper Lig'de Aslantepe'de oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Cimbom, bu periyotta 29 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. G.Saray, Fatih Terim'in takımın başına son geçişinden bu yana Türk Telekom'da F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'e karşı oynadığı 5 lig maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca Beşiktaş'a karşı son 10 derbinin sadece 1'ini kaybetti. İkili rekabette Şenol Güneş'e karşı da üstünlüğü bulunan Terim, 14 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi karnesine sahip. Bu arada İmparator, Türk Telekom'da Beşiktaş yenilgisi göstermedi. 4 derbinin 3'ü galibiyet, 1'i ise beraberlikle bitti.

Yusuf bunu beğendi.
“Dedim ya, Eylül‘dü. Savruluşu bundandı kimsesizliğimin.”
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
04 Şubat 2016
Mesajlar
6.322
Seslenildi
261 Mesaj
Etiketlendi
48 Konu
Standart Cevap: İşte Fatih Terim'in derbi planı
03 Mayıs 2019
2
Beşiktaş Gs yener çünü bir gömlek üstün beşiktaş...iş bitirii oyuncuları var...
fatih ne yaparsa ne pilan yaparsa yapsın beyhüde...

BEŞİKTAŞ..
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj