Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik

gs Galatasaray'a 2 müthiş yıldız: Hakan Çalhanoğlu ve Onyekuru

30 Ekim 2019
1

Galatasaray'a 2 müthiş yıldız: Hakan Çalhanoğlu ve Onyekuru

Aslan’da son karar verildi. Kadroya vuracağı neşteri, Ocak ayında transferlerle destekleyecek olan Terim; öncelikli iki takviye olarak Hakan Çalhanoğlu ve Onyekuru’yu seçti. İki yıldızın parasını ise Belhanda karşılayacak!

Galatasaray’da ara transfer için kollar şimdiden sıvandı, çalışmalar resmen başladı. Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim’in öncelikli talepleri doğrultusunda, menacerlerle görüşmelere start verdi. Cim Bom’un ilk hedefi, sezon başında da ısrarla istenen, ancak bonservis bedeli karşılanamayınca 15 Milyon Euro’ya Monaco’nun yolunu tutan Henry Onyekuru... Fransa’da aradığını bulamayan ve bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan uzan kalan Nijeryalı futbolcunun sezon sonuna kadar kiralanması için her yol denenecek. Genç yeteneğin de Galatasaray’a dönmeye çok sıcak bakması, Sarı-Kırmızılılar’ı bu transfer girişiminde avantajı kılıyor.

6 Milyon Euro reddedildi

Gündemdeki bir diğer yıldız Hakan Çalhanoğlu... Onyekuru ile sol kanadı hızlandırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, 10 numarayı da Belhanda’nın yerine Hakan’a vererek hücumda daha etkili bir takım yaratmayı hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde 6 Milyon Euro’luk resmi teklifi Milan tarafından reddedilen Galatasaray Yönetimi, bu teklifi geliştirerek İtalyan kulübünün kapısını bir kez daha çalacak.

Yoğun telefon trafiği var

Devre arasında Belhanda’yı 11 Milyon Euro civarında bir rakam karşılığında Al İttihad’a satmayı düşünen Galatasaray, Faslı futbolcudan gelecek parayla hem Hakan’ın bonservisini hem de Henry’nin kiralama bedelini karşılamayı hedefliyor. Söz konusu operasyon için Türkiye, Suudi Arabistan, İtalya ve Fransa dörtgeninde geniş çaplı bir telefon trafiği ve pazarlık süreci yaşanıyor.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
hıhım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
28 Kasım 2016
Mesajlar
3.458
Seslenildi
359 Mesaj
Etiketlendi
114 Konu
Standart Cevap: Galatasaray'a 2 müthiş yıldız: Hakan Çalhanoğlu ve Onyekuru
30 Ekim 2019
2
hakanın futbolunu sanırım babasından başka beğenen yoktur
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj