Galatasaray golcü oyuncu için anlaşmak üzere

İspanyol isimden “Gelirim” yanıtını alan sarı-kırmızılılar, Portekizliler ile bonservis pazarlığını sürdürüyor. İki kulüp arasındaki fark minimum seviyeye indi.

G.Saray, golcü transferinde adım adım sona yaklaşıyor. Porto'da satış listesine konulan Adrian Lopez için girişimleregeçen gün başlayan sarı-kırmızılı yöneticiler, İspanyol forvet ile yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına varmıştı. Adrian'ın yıllık 2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşmeye “tamam” demesinin ardından Portekiz kulübü ile pazarlık süreci başladı. Galatasaray yönetimi, 2 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile masaya oturdu.
Porto kulübü, bu rakamı 3 milyon Euro olarak belirlerken G.Saray da 2.5 milyon Euro'ya kadar çıktı. Tarafların gerçekleşecek ikinci görüşmede el sıkışması bekleniyor. Sarı-kırmızılı yönetim, gerekirse2 milyon 750 bin Euro'ya kadar fiyatı yükseltip, transferi imza aşamasına getirmeyi hedefliyor. Böylecegol yollarında büyük sıkıntı yaşayan G.Saray, Adrian Lopez ile tam isabet bir transfer yapmış olacak