Kimi kadınlar için rahatlık vazgeçilmez bir kriterken, kimi kadınlar için şık görünmek, incecik görünmek, zarif olmak rahatlığın önüne geçebilir. İşte bu noktada modaya, yeni trendler arasında korseler girer. Genelde gömleklerle kombinlenirken, bazen tek başına, bazen de elbise üstünde kullanılabilir.



İddialı İnceliğinizi Korse İle Gösterin

Özellikle belimizi sarması ile incecik bir görünüme kavuşmamızı sağlayan korseler, biz kadınlara özgüven yükler, kendimizi iyi hissettirir. Tek dezavantajı rahatlıktan ödün vermeyi gerektirmesi olan korseler şıklığı her şeyin üstünde tutan kadınlar için ideal… Sokak modasında daha çok deri, olarak karşımıza çıkan korseler dantel ya da örgü olarak da karşımıza çıkabilir. Kıyafetimize hareketlilik katan korseler yılın trendleri arasında çoktan yerini almış bir ürün.



Korseli Abiyeler ile Çok Özel Günler

Abiyeler, daha çok korseli olarak karşımıza çıkar. Kıyafetin daha naif durmasını, kıyafetimizin vücut şeklimizi değil de vücudunuzun kıyafetin şekline girdiği, bundan dolayı da abiyelerin bütün detaylarının göz önünde olduğu, daha zarif durmasını sağlayan korseler, abiyelerde daha çok fazla tercih edilmektedir. Gelinliklerde de sıkça tercih edilen korseler hayatımızın her alanında en büyük yardımcılarımız…