Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 2 Post By Nyenaira
  • 1 Post By Firuze
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Nyenaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
01 Nisan 2015
Bulunduğu yer
"Orada.." (:
Mesajlar
26.918
Seslenildi
1088 Mesaj
Etiketlendi
93 Konu
Ruh Hali
Kotucocuk

Standart Astral Seyahat Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

19 Aralık 2015
1

Astral Seyahat Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

SIK SORULAN SORULAR : Burada yeni başlayanların en çok merak ettikleri ve sordukları soruların cevaplarını bulacaksınız.
S : Astral Seyahat sırasında gördüklerimiz Rüya mı? gerçek mi?
C : Asatral Seyahatin 3 kademesi vardır bunlardan biri Rüyalar Alemidir, eğer bu tarafta geziyorsanız gördükleriniz çok mantıklı ve gerçekçi şeylerin haricinde olağan dışı olaylar yada cisimlerde görebilirsiniz ama bunlar rüya değil sizin bilinçaltınızdaki korkuların, isteklerin, beğeni, arzu istek, hatta seçimlerinizin bedenlenmiş halidir, kısacası gördükleriniz düşüncelerinizin görünür halde olmasıdır. Bu da zaten Astral Seyahatin en ayırdedici özelliğidir.

S : Astral Seyahat tehlikeli midir?
C : Her insan uyuduğunda astral bedeni vücudundan ayrılır, bilinçsizce rüyada gezmek işlek bir caddede gözleri bağlı olarak gezmek gibidir (yinede bir tehlikesi yoktur) Astral Seyahat sırasında bilincimizle gezdiğimiz için seçme hakkımız vardır ve aynı caddede gözleri açık ve kendini koruyarak gezmek kadar güvenlidir.

S : Ayrılmayı yaşıyorum ama fazla uzağa gidemiyorum neden?
C : Vücudumuzla astral bedenimizi birbirine bağlayan bir kordon olduğu ileri sürülür, bazılarına göre gümüş renkli bir kordon, bazılarına göre vücuda doğru bir çekim alanı, sonuçta astral beden vücudunu bulabilmesi için bir bağ mutlaka olmalıdır. İşte bu kordon yada çekim alanı bazı insanlarda gayet gevşek bazılarında ise gergindir, gergin olması hızla vücuda geri dönmeye yada fazla uzağa gidememeye yolaçar. Sık denemeler sonucunda zamanla kordon yada çekim alanı genişler ve istediğiniz uzaklıklara gidebilirsiniz.

S : Astral Seyahat sırasında kordon koparsa ne olur?
C : Kordonun kopması sadece ölüm anında olur, ama kordona dışarıdan müdahale etmek mümkün değildir, yani istesek te Astral Seyahat sırasında kordonu kopartamayız.

S : Astral Seyahat sırasında farklı insanlarla karşılaşıyorum bunlar kimler?
C : Seyahat sırasında gördüğünüz insanların kimler oldukları gittiğiniz kademeye göre değişir, eğer rüya kısmında iseniz muhtemelen o insanlar sizin bilinçaltınızın oluşturduğu görüntülerdir, Şimdiki zaman diliminde iseniz gördükleriniz gerçek insanlardır. Paralel Evrenler Dünyasında ise zaten bu dünyanın bir kopyası olduğundan gördükleriniz normalde yaşayan insanların kopyası olan insanlardır.

S : Astral Seyahat sırasında henhangi bir etkiyle vücudumuza dönememek diye birşey var mıdır?
C : Astral Seyahat sırasında görülsün yada görülmesin, vücuda bağlantıyı yapan kordonun kopması yada dışardan bir etki ile vücuttan tamamen ayrılıp geri dönememe, yada dönmemeyi gerektirecek hiç bir etken bulunmamaktadır. Aradaki bağ sadece ölüm sırasında kopar buna ise astral seyahat sırasında kimse müdahale edemez, sırf Astral Seyahat sırasında olduğu için vücuda geri dönmemek diye birşey yoktur. Son zamanlarda korku filmeline bu tarz durumalr konu edilse de, gerçeklikle uzaktan yakından alakası yoktur.

S : Astral Seyahat tekniklerini tam olarak denememe rağmen sonuca ulaşamıyorum, neden?
C : Tekniklerin hepsi her insanda aynı sonucu vermez, önemli olan her tekniği defalarca deneyip hangisinde daha farklı sonuçlar aldığınıza bakmaktır çünkü sonuca ulaşamasanızda her denediğinizde bir adım öteye geçtiğinizi hissedeceksiniz, hangi teknikte daha rahat ve daha hızlı sonuç alıyorsanız o teknikte yoğunlaşın, hatta bu denemeler sırasında bir çok insan kendine en uygun tekniği kendisi geliştirmiştir.

S : Vücudumda karıncalanma, uyuşma, terleme yada kalp atışlarımda hızlanma hissediyorum acaba doğru yolda mıyım?
C : Normal zamanlarda yatağınıza yattığınızda olmayan tüm bu bedensel tepkiler olmaya başladıysa evet doğru yoldasınız. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir durum var, eğer bir hastalık geçiriyor ve bedeninizin verdiği tepki bu hastalığınızı hızlandıracak gi.iyse vazgeçmek en doğru seçimdir. Örneğin kalp hastası bir insanın kalp atışları hızlanıyor yada nefesi tıkanıyorsa yapacak en iyi şey bundan vazgeçmektir.

Firuze ve Süreyya bunu beğendiler.
Firuze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Çok zaman kaybettim.
Çok zaman ve Biraz da Ümit
Yaşamak bu galiba..
Üyelik tarihi
16 Temmuz 2015
Bulunduğu yer
Okyanus
Mesajlar
172
Seslenildi
27 Mesaj
Etiketlendi
62 Konu
Ruh Hali
Capcanli
Standart Cevap: Astral Seyahat Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
19 Aralık 2015
2
pek inanmam böyle şeylere
Nyenaira bunu beğendi.
Süreyya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
04 Eylül 2016
Bulunduğu yer
Aorist
Mesajlar
8.232
Seslenildi
950 Mesaj
Etiketlendi
147 Konu
Ruh Hali
Uykulu
Standart Cevap: Astral Seyahat Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
20 Ekim 2016
3
Ruh hep özgür.
....
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj