iPhone X için gelen yeni özellik


Son zamanların en çok konuşulan telefonlarından biri olan iPhone X, yakın zamanlarda yeni bir özelliğe daha kavuştu. Bununla birlikte akıllı telefon, kullanıcıları için yeni özellikler de geliştirmeye devam ediyor. Gelin hep beraber, iPhone X YouTube uygulamasına yeni gelen özelliği yakından tanıyalım.

iPhone X YouTube için yeni özelliğine kavuştu

YouTube, kendisini günden güne geliştirme devam ediyor. Hal böyle olunca uygulama, kullanıcılar için güzel özellikler de getiriyor. Bu özelliklerin en yenisi olarak HDR video desteği göze çarpıyor.




YouTube uygulamasında HDR video desteğine kavuşan iPhone X, artık yüksek dinamik aralığı olan videoları izlemeye olanak sunuyor. Bu arada yeni özelliğin şu an için iPad Pro modellerinde çalışmadığının altını çizelim.

HDR özelliğini kullanmak için ilk önce bu özelliği destekleyen bir video bulmanız gerekiyor. Videoyu bulduktan sonra, üç noktaya tıklayın ve buradan kalite seçeneğine dokunun. Seçtikten sonra karışınıza 1080p60 HDR benzeri bir ibare çıkacak. Böylelikle, bu özelliği kullanabilirsiniz.

Son olarak iPhone X dışında, Galaxy S8+, Galaxy S9/S9+, Google Pixel, LG V30 ve Sony Xperia XZ Premium gibi modeller de bu özelliği kullanabilecek.