Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Google (https://www.forumunuz.com/google/)
-   -   Google Gmail yeni özelliğine kavuşuyor (https://www.forumunuz.com/google/151940-google-gmail-yeni-ozelligine-kavusuyor.html)

Penia 29 Mart 2019 11:06

Google Gmail yeni özelliğine kavuşuyor
 
Google Gmail yeni özelliğine kavuşuyor

Teknoloji devi Google, mail uygulamasında yeni bir güncelleme yaptı. Google Gmail yeni özelliği ile çok daha kullanışlı bir hale gelecek. Etkileşimli e-posta özelliği hayatımızı nasıl kolaylaştıracak?

Google, etkileşimli e-posta özelliğini Gmail tarayıcı kullanıcıları için yayınlamaya başladı. Bu özellik ile birlikte şirketler ve kullanıcılar, daha fazla etkileşim içeren e-postalar gönderebilecek. AMP (Accelerated Mobile Pages) özelliğini kullanacak olan Google, bu sistemi geliştirebilmek için bir çok şirketle ortak çalışmalar yaptı.

Google, bir çok firma ile çalıştı!

Şirketler, etkileşimli e-posta özelliğini Despegar, Bookingcom, Doodle, Ecwid, Freshworks, Nexxt, OYO Rooms, Pinterest ve RedBus gibi platformlarda kullanabiliyor. Bu platformlar arasından en popüler olan Pinterest adlı sosyal ağ açısından bakacak olursak etkileşimli e-posta özelliği sayesinde Pinterest, gelen kutunuzdan yeni paylaşımları daha rahat keşfetmenize ve bunları kolaylıkla kaydetmenize olanak sağlıyor. Farklı işletmeler bu özelliği farklı şekillerde kullanacak olsa da, genel olarak bakıldığında Gmail gelen kutusu içerisinde sadece birkaç tık aracılığı ile işlemleri halledilebiliyor. Bu özellik, tanıtılacak olan yeni sistemin en önemli özelliği olarak göze çarpıyor.

Google, şu an için Gmail’in tarayıcı sürümüne gelen bu özelliğin çok yakında mobil cihazlara da geleceğini söyledi. Özellik iOS ve Android platformlarında kullanılabilecek olmasına karşın net bir tarih vermek şu an için mümkün değil. G-Suite kullanan işletmeler ise birkaç gün içerisinde admin panelinde etkileşimli e-posta özelliğini aktif edebilecek.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem