29 Temmuz 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları,29 Temmuz Pazar Günlük Burç Yorumları,29 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları,temmuz aylık burç yorumları,temmuz aylık burç yorumları 2018

Koç Burcu
Bir süredir beklediğiniz gelişmelerin olduğunu göreceksiniz. Son derece keyifli ve olumlu bir tutum içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Hem aşk, hem de iş alanında güçlü olabilirsiniz.

Boğa Burcu
Olayları farklı açılardan ele alabilir, bambaşka beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi çok rahatlatacak ve planlarınızı uygulamaya başlayacaksınız.

İkizler Burcu
Sürpriz haberler alabilir ve biraz huzursuzluk duyabilirsiniz. Fakat, hiçbir şey moralinizi bozamaz. Kendinizi çok çabuk huzursuzluktan kurtaracak ve olayları yeniden gözden geçireceksiniz.

Yengeç Burcu
Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla karşılaşacak ve birlikte programlar yapacaksınız. Bu arada küçük terslikler olabilir. Ziyaretinize gelen yakınlarınıza fikirlerinizi anlatabilir, projelerinizi onaylamalarını bekleyebilirsiniz.

Aslan Burcu
Son derece keyifli ve enerjik bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı büyük bir istekle yapacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar oluşmaya başlıyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler daha yoğun olacak.

Başak Burcu
Bugün duygularınızı denetim altına almanız zor olacak. Son derece heyecanlı ve sabırsız bir tutum içine girebilirsiniz. Parasal konulara yönelik hesapta olmayan durumlar çıkabilir ve sizin istekleriniz daha da artabilir.

Terazi Burcu
Düşüncelerinize söz geçirmekte zorlanıyorsunuz. Aklınıza gelenleri hemen söylemeyin. Aslında gelişmeler son derece olumlu ve tam beklediğiniz gibi oluşuyor. Sevdiğinizle aranız daha sıcak olacak.

Akrep Burcu
Uzaklarda bulunan yakınlarınızla haberleşeceksiniz. Seyahate çıkmak için güçlü istekler duyabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumdan memnuniyetsiz olabilir, bambaşka istekler içinde bulunabilirsiniz.

Yay Burcu
Duygularınızın karmaşık olacağı bir gün. Olaylardan her zaman olduğundan daha fazla etkilenebilirsiniz. Karamsarlığa kolay kapılabilir, olumsuz duygular içine girebilirsiniz. Sakin olun ve gelişmeleri gözleyin.

Oğlak Burcu
Arkadaşlarınız ve yakınlarınızla aranızda anlaşmazlıklar veya yanlış anlamalar meydana gelebilir. Düşüncelerinizin doğruluğunu araştırmadan karar vermeyin. Bazı olaylar sizin beklediğinizin dışında gelişebilir.

Kova Burcu
Gelişmeler istediğiniz gibi oluşmaya başlıyor. Ve siz de bunun farkına varacaksınız. Moralinizin ve duygularınızın yükseldiği bu devre içinde yeni bir aşk macerasına atılabilirsiniz. Şansın sizden yana olduğunu düşüneceksiniz.

Balık Burcu
Bir süredir karar verdiğiniz konu hakkında farklı duygular içine girebilirsiniz. İçinizdeki değişim rüzgarları kuvvetlenebilir. Olayları gereğinden fazla büyütmekten kaçının. Tabii bu arada harcamalarınıza özen gösterin.