Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Cookie
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Cookie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
07 Mart 2015
Bulunduğu yer
Bursa
Mesajlar
11.353
Seslenildi
1008 Mesaj
Etiketlendi
326 Konu
Ruh Hali
Mesgul

Tuy 9 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları

08 Ekim 2018
1

9 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları

KOÇ BURCU

Sabah saatlerinde ani olaylar gelişebilir ve bunlara risk alarak cevaplar verebilirsiniz. Yakın çevrenizle bazı konularda çatışmalar söz konusu olabilir. Maddi konularda aldığınız kararlar kısa sürede işlerinizi yoluna koyacak.

BOĞA BURCU

Yoğun ve tempolu bir gün sizi bekliyor. Çalışma hayatınızdaki gelişmelerin hızına yetişmede zorluk çekebilirsiniz. Rakiplerinize karşı üstünlük sağlamak için biraz cesur olmalısınız. Akşam davetlerinizde sürpriz gelişmeler olabilir.

İKİZLER BURCU

Aniden gelişen olaylar yeni planlar yapmanıza neden olabilir. Hatta iş gereği yolculuk yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hızlı düşünüp hızlı karar vermeniz gereken bir gün. Duygusal dünyanızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

YENGEÇ BURCU

Uzun süredir duygusal boşluklar içindesiniz. İçinde bulunduğunuz bu durumu partnerinizle paylaşmanız gerekiyor. Bugün para kazanmak da harcamak da son derece kolay olabilir. Heveslenip yaptığınız harcamalar bütçenizi sarsabilir.

ASLAN BURCU

Yaşayacağınız gelişmeler önünüzdeki günleri daha hareketli geçirmenizi sağlayabilir. Aşk hayatınızda ise beklenmedik hareketlilik yaşanabilir. Bir ilişkiniz yoksa ani bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Aile ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olabilir. Ani misafirleriniz gelebilir ve ailecek koşturmak durumunda kalabilirsiniz. Hem iş hem de özel hayatınızda alacağınız kararlar yeni başlangıçların kapısını aralayabilir.

TERAZİ BURCU

Bugün ailesel konular sizi olumsuz etkileyebilir. Yaşayacaklarınız kontrolünüz dışında gelişebilir. Bazı olaylara karşı tepkinizi ifade edememek yersiz öfke patlamalarına neden olabilir. Sağlığınız için bazı olaylara açıklık getirmeniz faydalı olabilir.

AKREP BURCU

İşinizle alakalı olarak yeni projelerle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Bu durum sizin için önemli sonuçları beraberinde getirebilir ve neticesinde kazançlı döneme girebilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinizin aceleci ve sabırsız tavırları dikkatinizi dağıtabilir.

YAY BURCU

Bugün adeta enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Mücadeleci yapınız ortaya çıkabilir ve risk almada cesaret gösterebilirsiniz. Hayatınızla ilgili konularda düşünmeden karar almak isteyebilirsiniz ancak dikkatli olmalısınız.

OĞLAK BURCU

Uzun zamandır iş yerinde hakim olan yorucu ve yoğun tempo işinizin stresini arttırabilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı ani tepkilerden kaçının ve enerjinizi başka yerlerde harcamayı denemelisiniz.

KOVA BURCU

Duygusal hayatınızdaki olumlu gelişmeler iş hayatınızın da iyi geçmesini sağlayabilir. Bugün hiç tahmin etmediğiniz ani harcamalar ekonominizi sarsabilir. Uzun süreli sıkıntı yaşamamak için bu konuda temkinli olmalısınız.

BALIK BURCU

Bugün oldukça kararlı, istikrarlı ve enerjik bir gündesiniz. Fikirlerinizi çekinmeden söyleyebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Bugün sürekli olarak hareket halinde olabilirsiniz. Yaptığınız alışverişlerde ölçüyü kaçırmamanız çok önemli.

Damla bunu beğendi.
“Dedim ya, Eylül‘dü. Savruluşu bundandı kimsesizliğimin.”
Damla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
15 Aralık 2014
Bulunduğu yer
İzmir.
Mesajlar
45.994
Seslenildi
8367 Mesaj
Etiketlendi
235 Konu
Standart Cevap: 9 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları
09 Ekim 2018
2
YAY BURCU
Bugün adeta enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Mücadeleci yapınız ortaya çıkabilir ve risk almada cesaret gösterebilirsiniz. Hayatınızla ilgili konularda düşünmeden karar almak isteyebilirsiniz ancak dikkatli olmalısınız.
Teşekkür ederim yavrum.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



Years and years.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj