02 Şubat 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Koç; bugün fazlasıyla göz önünde olabilir, isteklerini belli ederek yaşamında statü mücadelesi verebilir, daha üst pozisyonlar için harekete geçebilirsin. Sorumluluklarını yerine getirirken kulislerden ve gizli ilişkilerden destek alabilirsin. Kendini duygusal olarak baskı altında hissetmen toplumsal ilişkilerine olumsuz yansıyabilir.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Boğa; bir süredir devam eden belirsizlikler aniden netleşebilir veya sonuçlanabilir. Bugün sosyal medyada paylaşımlarında arkadaş gruplarıyla interaktif bir iletişimde bulunabilirsin. Fakat hırslı ve tutkulu davranışlar sergilemen farkına varamadığın düşmanlıklara yol açabilir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili İkizler; finansal konularda sorumlu davranmaya çalışsan bile ani hedef değişiklikleri harcama dengeni bozabilir. Acele ve hırsla alınmış kararlar seni zor duruma sokarak, üstünde baskıya yol açabilir. Yaşamındaki belirsizlikleri gidermek için attığın adımlar ancak sorumluluklarını yerine getirdiğinde başarıya ulaşacaktır.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Yengeç; iş ve sosyal hayatında aniden gelişen olaylar karşısında hırsına yenilmemeli, daha uzun vadeli düşünerek adımlar atmalısın. Sorumlulukları başkasına yüklemen ya da onların senin adına karar vermesine izin vermen şartlarının daha da ağırlaşmasına yol açabilir. Duygusal manipülasyona maruz kalabilirsin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Aslan; gündelik işlerindeki sorumluluklar önümüzdeki birkaç gün ağır basabilir. Çalışma ortamında sürtüşmeler yaşayabilir, iş arkadaşlarınla fikir çatışmalarına girebilir, üstünde çalıştığın işlerde aksaklıklarla karşılaşabilirsin. Ancak gösterdiğin dayanıklılık ve azim sonunda başarı getirebilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Başak; ilişkilerinden destek alabileceğin, uğraşlarında başarılı olabileceğin bir gündesin. Fakat bir taraftan da aşk ilişkilerinde fazla baskıcı davranabilir, sevdiklerini kontrol altına almak isteyebilirsin. Aceleci davranarak finansal konularda risk alman gerilime neden olabilir. Daha uzun vadeli planlara yönelmende fayda var.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Terazi; eve ve aileye dair sorumluluklar ilişkilerde ani gerilimlere neden olabilir. Hırslı ve baskıcı tavırların iş birliklerinin de bozulmasına yol açabilir. Hem iş hem de özel yaşamında devam eden belirsizlik sürecini uzun vadeli planlarla çözebilirsin. Yapabileceğini düşündüğün görevleri üstlenmelisin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Akrep; bugün iletişim kurmakta ve duygularını doğru ifade etmekte zorlanabilirsin. Çalışma ortamında yaşanan rekabet seni hırslandırarak ani ve sert kararlar almana neden olabilir. Yakın çevrende ya da sosyal medyada düşüncelerini paylaşırken baskıcı davranarak duygusal gerilime yol açabilirsin.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Yay; ekonomik konularla ilgili risk alabilir, harcamalarını kontrol etmekte zorlanabilirsin. Ödeme ve gelir dengesini tutturmak üzerinde sorumluluklardan kaynaklanan baskıya yol açabilir. Yeteneklerini kullanarak gelirlerini artırma kapasitesine sahipsin ancak fazlasıyla çaba sarf etmen gerekiyor.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Oğlak; yaşamına dair sorumlulukları fazla ciddiye alarak hırsla harekete geçebilirsin. İlişkilerde daha kontrollü ve baskıcı davranabilir, ani kararlarla aile içinde gerilime yol açabilirsin. Aslında isteklerini elde edip, girişimlerinden başarıyla çıkma ihtimalin var ancak risklere ve başka ihtimallere de kapı açmalısın.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Kova; yalnız kalmaya ihtiyaç duyarak, çevrenden izole olmak isteyebilirsin. Fakat bugün kontrol edemediğin olaylar seni çevreyle temasa ve beklenmedik olaylara yöneltebilir. Ani haberler ve gizli sırların açığa çıkması hırsla hareket etmene yol açabilir. Arka planda olsan da planlarını birkaç gün içinde uygulama fırsatı yakalayabilirsin.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Balık; bugün senden yaşça büyük arkadaşlarından fikir alabilir, hedeflerine odaklanabilirsin. Fakat hırsla davranarak ekonomik konularda aşırıya kaçmamalı, daha uzun vadeli planlara yönelmelisin. İlişkilerindeki pürüzleri ortadan kaldırmanın yollarını ararken duygusal baskı altında kalabilirsin.