09 Şubat 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

KOÇ : İkili ilişkiler açısından oldukça güzel bir gündesiniz. Kaybettiğiniz bazı bağlantıları tekrar yakalayacaksınız. İlişkilerinizin kuvvetlenmesi ve ahenk kazanması sizi oldukça mutlu edecek. Duygusal anlamda geçmişe özlem duyabilirsiniz. Bazı fırsatlar ayağınıza kadar geliyor ve siz onları tepiyorsanız, bu duruma sizden başka kimse çare olamaz.

BOĞA: Aile içindeki durumlar sizi biraz geriyor olabilir. Yine de birçok Boğa burcu bu Cumartesi gününü evde geçirmeyi tercih edebilir. Bazı organizasyonlara dahil olmayı çok istiyorsunuz. Rehavetinizi dağıtabilirseniz aslında çok fazla yapacak işiniz var. Kendinizle verdiğiniz mücadeleyi kimin kazanacağına siz karar vereceksiniz.

İKİZLER : İmajınız konusunda kendi kendinizi yaralıyorsunuz. Her şey yolunda iken söylediğiniz ikonik bir şey tüm dikkatleri değişik bir şekilde üzerinize çekmenize sebep oluyor. En güzeli siz bol bol çalışın ve yaptıklarınızı bırakın başkaları sizin yerinize tezahür etsin. Bazı yolculuklar ve hukuki konular ile alakalı yanılgılar söz konusu olabilir.

YENGEÇ : Maddi anlamda geçmiş karmanız yakanızı bırakmıyor. Yani geçmiş borçlarınız sevgili Yengeç burçları. Bir an önce tüm borçlarınızı kapatmalı ve yeni aya temiz başlamalısınız. Çok fazla planınız var. Yapmak istediklerinizi sadece düşünmek yetmez. Belli bir planlama listesi oluşturmanız gerekiyor. Bu arada bazı organizasyonlardan kaçınmak değil, ayı iyi planlamanız önemli.

ASLAN : Aslan burcu kendinizi çok fazla düşünüyor ve ön planda tutuyorsunuz. Bir sürü insan kendisinin fark edilmesini istiyor. Yalnız değilsiniz. Bu sebeple başkalarının duygularına ve isteklerine karşı da empati yapmalısınız. İlişkiler ön plana çıkıyor. Özellikle partnerlik ilişkileri açısından olumlu bir hafta sonu olacaktır.

BAŞAK : Başak burçlarını bol aksiyonlu ve keyifli bir hafta sonu bekliyor. İlişkilerde tempo yükselebilir. Güzel günler için olumlu adımlar atılabilir. Maddi anlamdaki şansları devam ederken, Başak burçlarının kazançlarını arttırmak için ellerinden geleni yapmaları gerekiyor.

TERAZİ : Terazi burçlarını bol aksiyonlu ve eğlenceli bir hafta sonu bekliyor. Şans yanınızda olacak. Özellikle arkadaşlarınız ile çok eğlenecek, aldığınız ve verdiğiniz destekten mutlu olacaksınız. Dost meclisleri bazen sizi romantik ilişkilerden daha fazla besliyor.

AKREP : İnsanlar tarafından fark edilmek için çok fazla çaba harcamamalısınız. Yaptıklarınızla, başarılarınızla zaten fark edilebilecek birisiniz. Ancak siz derinden ilerlemeyi seversiniz. İlgi kazanmak için bu kadar ortada olursanız, bilinmesini istemediğiniz konular da deşifre olabilir. Bu sebeple biraz daha sakin ve eski çizginizde ilerlemenizde fayda var.

YAY : Şansınıza güvenin ama asla zorlamayın. Sadece şansla ilerleyemezsiniz. Çevrenizi fazlası ile daralttınız. Hep aynı insanlar ile berabersiniz. Oysa sizin hayatın her noktasında genişlemeye ve büyümeye ihtiyacınız var. Çevrenizi kullanın. Kötü bir niyetle değil. Ancak hali hazırda insanların sizi faydalandırmak istediği konularda daha aktif olun.

OĞLAK : Sizin için zorlu bir Cumartesi günü olabilir. Özellikle duygusal anlamda patlamalar yaşayabilir, gereksiz çıkışlarda bulunabilirsiniz. Son zamanlardaki pozitif haliniz bugünlük ortalarda olmayabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sadece ihtiyacınız olanlara para harcamalısınız. Bugün aldıklarınızdan kısa bir süre sonra hoşlanmamanız yüksek ihtimal.

KOVA : Kova burcu duygusal anlamda eksik hissediyor olabilirsiniz. Bir anda âşık olmak veya romantik anlamda daha yoğun duygular yaşamak isteyebilirsiniz. Sizin için marjinal istekler de olsa bunlar, gayet normal istekler. Sadece fazla aceleci davranmayın. Kendinize zaman tanıyın. Sürpriz hediyelere, sürpriz kazançlara açık olun.

BALIK : Duygularınız tam anlamıyla tavan yapacak. Her ne hissediyorsanız birkaç gündür bugün aynı duyguları zirvede yaşayacaksınız. Kendinizi ortaya koymanız, değişmeniz ve çaba harcamanız gerekiyor. Atalar ne demiş; ne kadar ekmek o kadar köfte. Önce siz ekmeğinizi hazırlayın. İşler yoluna girecek ancak siz hareket ettikçe.