24 Mart 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu :
Bugün sevdikleriniz ile beraber harika anlara tanık olacaksınız. Uzun zamandır enstrüman çalmanız konusunda yetenekli olduğunuzu düşünen akrabalarınız, haklı çıktılar. Bu müzik şöleni, ruh halinize iyi gelecek ve duygularınızı belli etme şekline dönüşecek. Size tavsiyemiz hayatınızın her döneminde enstrüman çalmaya profesyonel olmasa bile devam edin.

Boğa Burcu Günlük Yorumu :
Bu sabah tatsız süprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hiçbir şey beklediğiniz ve planladığınız gibi ilerlemeyebilir. Bütün işlerinizde aksilikler yaşanabilir. Öğleden sonra ise herşey tersine dönecek. Yardımsever meslektaşların ile beraber işlerini rayına oturtacaksınız. Ciddi hasarlar almadan sorunları çözeceksiniz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu :
Bugün kendinizi en sevdiğiniz aktivitelere hazırlanırken ya da ileriki aylar için bilet alırken bulacaksınız. Tabi aile üyelerini de unutmayacaksınız. Ama onlara süpriz olacak. Süprizi duydukları anda nasıl sevineceklerini düşünüyorsunuz. Evet haklısınız kardeşiniz duyunca üstünüze atlayabilir!

Yengeç Burcu Günlük Yorumu :
Bugün ikilem içerisinde kaldınız. Doğru olanı yapmak ve sevdiklerinizi üzmemek arasında gidip geliyorsunuz. Şimdiye kadar bu dengeyi kurmayı başarmıştınız. Ama bugün mantığınız, duygularınızın önüne geçecek. Birileri üzülmesin diye kendi doğrularınızdan vazgeçmeyin. En yakınınız bile olsa! Sizden hiç alışık olunmayan bir konuşmaya hazır mısınız?

Aslan Burcu Günlük Yorumu :
Uzun zamandır aranmayan arkadaşlar bugün hatırlanacak. Eski yurt arkadaşın, eski askerlik arkadaşın, eski komşun hatta eski ilkokul arkadaşın bile olabilir. Güzel anılardan bahsetmek her zaman size iyi gelmiştir. Sonuç olarak değişik ve mutlu bir ruh hali içinde olacaksınız. Ayrıca ikili ilişkilerde, evlilik yolunda ilerlemeler gözlemlenebilir.

Başak Burcu Günlük Yorumu :
İlişkileri değerlendirirken iki duygu arasında kalabilirsiniz. Duygusal cephede, hissettikleriniz ile gerçekte sizden beklenenler arasında salınım halindesiniz. Genelde yapılması gereken üzerinde yoğunlaşırdınız ama bu sefer iç sesinizi dinleyeceksiniz. Sezgilerinizin gücüne inanın!

Terazi Burcu Günlük Yorumu :
Bugün aslında güne çok miskin başladınız. Ama ofisteki görevleri bitirme söz konusu olduğunda adeta bir pireye dönüşebiliyorsunuz. Hatta düşünceleriniz yeni zirvelere ulaşacak ve meslektaşlarınıza yol gösterecek. Sizin için günün sloganı: “Hedefe ulaşmadan, yastık yok!”

Akrep Burcu Günlük Yorumu :
Sevdikleriniz için birşeyler almak size terapi gibi geliyor. Zaman zaman yanınızda konuşulan sohbetlerden kimin neye ihtiyacı olduğunu sanki bir deftere not ediyorsunuz. Sonrasında gördüğünüz zaman aklınıza geliyor ve hediye etmek için alıyorsunuz. Gözlerindeki mutluluk, resmen size serotonin için mükemmel bir reçete!

Yay Burcu Günlük Yorumu :
Uzun iş gezileri, ailenizden uzak kaldığınız için bazen canınızı sıkıyor. Ancak yapacağınız harika anlaşmalar, buna değer. İşletmelerden elde edilen kazanımlar sizin de ailenizin de hoşuna gidecektir. Bugün mağazada sizin için birçok süpriz var. Yeniliklere açık olmanızı tavsiye ederiz.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu :
Genelde meslektaşlar arasında kıskançlık alışılmış bir durum oldu. Sizde durum farklı. Meslektaşlarınız tam tersi size destek olmak için can atıyorlar. Böyle işbirlikçi iş arkadaşlarınız olduğu için çok şanslısınız. Ayrıca işini değiştirmek isteyenler için bugün ideal bir gün değil. Bir süreliğine bu fikrinizi ötelemenizi tavsiye ederiz.

Kova Burcu Günlük Yorumu :
Projenin tüm artılarını ve eksilerini kağıt üzerinde planlamak ve iş dağılımlarını yapmak, sizin için çok kolay. Ama konu uygulamaya geldiğinde işler değişiyor. Bunun için tecrübeye ihtiyacınız var. Pratik yaptıkça gelişecek bir durum olduğunu bilin ve gereken özveriyi gösterin. İleriki zamanlarda bu özverinin meyvelerini çok yiyeceksiniz.

Balık Burcu Günlük Yorumu :
Bugün birçok alana bölüneceksiniz. Derdine ortak olmanız gereken arkadaşlar, yeni kuracağınız dernek için toplantılar ve tabiki aileniz sizi bekliyor. Hiçbirini es geçmeyeceksiniz ve gününüzü homojen bir şekilde dağıtacaksınız. Her ne kadar yorulsanız da başınızı yastığa koyduğunuzda çok huzurlu hissedeceksiniz.