26 Mart 2019 Salı Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Koç; bugün içinde bulunduğun atmosfer biraz karmaşık olabilir. Zihinsel bulanıklık, bilgi akışındaki belirsizlikler ilerleyeceğin yönü seçmekte zorluk getirebilir; kararsızlıklar ve plan değişiklileri yaşatabilir. Bir yandan da çözüldüğünü sandığın sorunların tekrar üstünden geçmek zorunda kalabilirsin

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Boğa; yönetici gezegenin Venüs’ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki günlerde içinde bulunduğun gruplardan romantik ilişkiler gelişebilir ya da arkadaşlarınla daha yakın olabilirsin. Bugün ise finansal alanda karar almamakta fayda var. Kendini ikilemde hissetmene neden olan koşullar içindesin.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili İkizler; Venüs’ün burç değiştirmesiyle gerek kariyer gerek sosyal yaşamında koşullar daha olumlu bir hale gelebilir, seni destekleyen ilişkilerle sarmalanabilir, üstlerinin takdirini kazanabilirsin. Ancak bugün karşındaki kişilerin tavır ve söylemlerine dikkat etmelisin. Bilgi akışındaki bulanıklık ve yanlış haberler karmaşaya neden olabilir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yengeç; bugün planlarını uygulamakta zorlanabilir, her yere yetişme isteğinden dolayı bazı işlerini yarım bırakabilirsin. İçinde bulunduğun koşullar kimi zaman karmaşa yaşamana ya da fedakârlık yapmana neden olabilir. Ancak Venüs’ün burç değiştirmesiyle sosyal medyadaki ilişkilerin istediğin gibi ilerleyebilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Aslan; bugün keyiflerin için yaptığın harcamalar bütçeni ya da planlarını bozmana neden olabilir. Daha önce yaptığın bir alış verişten hiç memnun kalmayabilirsin. Ancak bir yandan da önümüzdeki günlerde kredi, prim, komisyon tarzı gelirlerde artış sağlanabilir. Yaratıcılığının artması seni sanatsal konulara yöneltebilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Başak; Venüs’ün karşıt burcuna geçmesiyle birlikte, ilişkilerde ve iş birliklerinde daha şanslı ve keyifli bir süreç başlayabilir. Karşındakilerin sana olan sevgi ve hassasiyetlerini hissedebilirsin. Bugün ise iletişim kurmakta, karşılıklı anlaşma ve uzlaşma yaşamakta zorlanabilir, hep aynı sorun etrafında dolaşabilirsin.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Terazi; yönetici gezegenin Venüs’ün burç değiştirmesiyle gündelik yaşamını daha keyifli bir hale getirecek fırsatlar yakalayabilir, akrabalarınla ya da iş arkadaşlarınla ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün yakınların veya kardeşlerinle iletişiminde yanlış anlaşılmalar, trafikte karmaşalar olabilir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Akrep; bugün değerlerinle ilgili bazı karmaşalar söz konusu. Gerek maddi gerek manevi konularda net olmayan durumlarla karşılaşabilirsin. Sana söylenenleri ve gelen önerileri gerçekçi bir şekilde değerlendirmeden girişimde bulunmamalısın. Bir yandan da yaratıcılığının artmış olması yeteneklerinden kazanç sağlayabileceğinin habercisi.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yay; bugün kendin ifade etmekte zorlanabilir, hep aynı şeyi tekrarlıyormuş gibi hissedebilirsin. Zihinsel bir karmaşa yaşayabilir, yanlış anlaşılmalardan dolayı çabaların boşa gidebilir. Ancak ilerleme sağlayamasan da çok büyük bir sıkıntı olmadan günü atlatabilirsin. Önümüzdeki günlerde ev içinde tadilata başlayabilirsin.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Oğlak; hem duygusal hem de zihinsel bir karmaşa yaşayabilir, bütün planlarını erteleyebilirsin. Teknolojik aletlerin bozulmasından dolayı iletişimde ya da trafikte sıkıntılarla karşılaşabilirsin. Ancak Venüs’ün burç değiştirmesiyle birlikte kendini daha rahat ve kolay ifade edebileceğin bir süreçtesin.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Kova; hedeflerine varmak için attığın adımların ekonomik boyutunu iyi hesaplayamamış olabilirsin. Bugün geleceğini düşündüğün bir ödeme yine ertelenebilir ancak hemen telaşlanmamalısın çok yakında bu sorunlar çözülebilir. Zaten kazançlarının artacağı bir sürece giriyorsun.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Balık; Venüs’ün burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerinde daha keyifli ve olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir dönem başlıyor. Dış görünüşünde değişiklik yapabilir, kendini şımartacak alış verişlere çıkabilirsin. Bugün işlerinde aksamalar ve ertelemeler yaşanabilir, kararlarını gözden geçirebilirsin.