05 Eylül 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
(21 Mart - 20 Nisan)

Doğaüstü olaylar ilginizi çekebilir. Gizli fenomenlere de ilgi duyabilirsiniz. Bugünlerde merakınız bu yönlerde yoğunlaşabilir. Uzun zamandır istediğiniz astroloji kitaplarını okuma şansınız yüksek. Barışçıl amaç ile yapılan her şey size bir değer katacaktır. Vaktinizi kimseye kötülük yapmayı bırak düşünmekle bile boş geçirmeyin!


Boğa Burcu
(21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kendinizi hayatınızın en önemli kavşağında bulabilirsiniz. Her dönüş ve kıvrılmanın artıları ve eksileri olacaktır. Bugün bu değerlendirmeyi yapacağınız bir gün olabilir. Duygularınızın sağlığınız üzerinde kötü bir etkisi olabilir. Yükünüzü hafifletmek umuduyla aile üyeleri ve arkadaşlarınızla kaliteli zaman geçirebilirsiniz.


İkizler Burcu
(22 Mayıs - 21 Haziran)

Başkalarına karşı endişe ve duyarlılıkla dolu olabilirsiniz ve birçok kişiye pozitif enerjinizi verebilirsiniz. Ancak, bugün çok duygusal olmayı kaldıramayabilir. Duygularınız, çalışma alanındaki ilerlemenizin önüne geçebilir. Profesyonel meseleler söz konusu olduğunda, kafanızı kalbinizin üzerinde dinlemeniz gerekecektir!


Yengeç Burcu
(22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün bir meydan okuma günü olabilir. Yeni bir girişime atılmak için cazip bir gün geçirebilirsiniz. Ancak bu konuda aceleye veya endişeye gerek yok. Bekleyen işler tamamlanacaktır. İş fırsatları ve işlemlerin mutlu notla sona ermesi muhtemeldir. İş ya da iç sebeplerden dolayı taşınma durumunuz olabilir.


Aslan Burcu
(23 Temmuz - 23 Ağustos)

Tutkulu ve duygusal niteliklerinizin ani patlamalara neden olabileceğini unutmayın. Bugün özellikle öfkeniz üst sınırları zorlayabilir. Bu durum, hem iş yerinizde hem de evinizde, çevrenizden ve koşullarınızdan bağımsız davranmanızı sağlayabilir. Böyle kör bir öfkenin planlarınız ve stratejileriniz üzerindeki olumsuz etkisinden sakınmanızı öneririz.


Başak Burcu
(24 Ağustos - 22 Eylül)

Liderlik sizin formanızdır ve ekibinizi nasıl idare edeceğinize dair övgüler alabilirsiniz. Muhtemelen çok beklenen zam gerçekleşecek ve cüzdanınıza ekstra para transferi olacaktır. Akıllı bir şekilde, tüm günü ev ile iş arasında etkili bir şekilde denge kurarak geçirebilirsiniz.


Terazi Burcu
(23 Eylül - 23 Ekim)

Yapılacak bir iyiliğin önüne kimsenin geçmesine izin vermezsiniz. Adalet ve merhamet duygunuzun bütünleştiği bir gün yaşayabilirsiniz. Kimseden ne bir korkunuz ne de bir çekinceniz olacaktır! Gün boyunca insanları şaşırtmaya devam edebilirsiniz. Öz güveninizin zirve yapacağı bir güne şahit olabilirsiniz!


Akrep Burcu
(24 Ekim - 22 Kasım)

Sosyal olarak, tüm gözler size odaklandığı için ilgi odağı olmayı seviyorsunuz. Ancak, size karşı iyi niyetleri olmayan kötü gözlere dikkat etmeyi unutmayın. Siz iyi bir insansınız ve kimseye zarar vermeyi düşünmezsiniz. Ancak, zaman zaman, düşmanınızın zayıf tarafının olduğunu bilmek daha güvende hissettirebilir!


Yay Burcu
(23 Kasım - 21 Aralık)

İşiniz bir anda sıçrayarak ve sınırları aşarak büyüyebilir. Finansal getirilerdeki artış sizi bütün gün mutlu edecektir. Devam eden çalışmalar olumlu sinyaller verebilir. Uzman tavsiyeniz işyerinde değerlendirilecektir. Kısacası, etkinliklerle dolu bir gün geçirmeniz muhtemeldir.


Oğlak Burcu
(22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün ilişkilerin yapılandırılması ve ilişkilere verilen zararın telafi edilmesini gerektirir, bu nedenle büyük olasılıkla akrabalar ve akranlarla ilişkilerinizi geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Ancak, makul yaklaşımınıza rağmen, olay bir aile davasına dönüşebilir! Bu süreçte komşularınız da size biraz sorun çıkartabilir.


Kova Burcu
(21 Ocak - 18 Şubat)

Siz çok istekli bir insansınız ve en zor zamanlarda bile odaklanmaya devam edebiliyorsunuz. Yüzünüzdeki sürekli bir gülümseme ve olumlu tutum, işte ve evdeki insanların kalbini ve aklını kazanmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir memnuniyet ve mutluluk hissi elinizden gelenin en iyisini yapmak için sizi motive eder. Sevinci yaymaya devam edin!


Balık Burcu
(19 Şubat - 20 Mart)

Bugün, kendinizi evinizde olduğu gibi iş yerinde de eşit olarak ve daha da önemlisi, mükemmelleştirerek bölümlere ayırabilirsiniz. Yani ofiste size verilen iş için doğru adam olduğunuzu kanıtlarken, kendinizi mükemmel bir aile adamı olarak kanıtlamanız muhtemeldir. Doğru zamanda doğru adımlar atmaya devam edin!