6 Ocak 2017 Cuma Günlük Burç Yorumları



KOÇ

Farklı duygular ve değişik istekler içine girebilir, kolay öfkelenebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor. Değişik düşünceler zihninizde uyanabilir ve iddiacı bir tavır içinde olabilirsiniz. Projelerinizi gerçekleştirmeniz mümkün ancak tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Bugün hızlı düşüneceksiniz ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve girişimde bulunmak için sabırsızlık hissedeceksiniz. Fizik güç gerektiren işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için pratik çözümler bulabilirsiniz. Seyahate çıkabilir veya seyahat programları yapabilirsiniz.

BOĞA

Güne keyifli başlayacaksınız. Karşılaştığınız haberler duygularınızı harekete geçirecek ve geleceğe yönelik yeni projeler yapacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız fakat harekete geçmek için acele etmeyeceksiniz. Her zaman olduğundan daha temkinli davrandığınız bir dönemdesiniz ve önemsediğiniz işler ile ilgilenmek istiyorsunuz. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükselecek ve korkularınız azalacak. Bugün geleceğe yönelik olumlu duygular içinde olacaksınız ve iyimser tavrınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz.

İKİZLER

Projeleriniz ile ilgili çalışmalarınız yeni boyutlar kazanacak. Çeşitli teklifler alabilirsiniz veya siz yapmak istediğiniz teklifleri hazırlayıp sunabilirsiniz. Zihinsel faaliyetinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve hızlı kararlar alabilirsiniz. Ekip çalışmalarında başarılı olacaksınız. Bu arada büyük organizasyonlar yapabilirsiniz ve isteklerinizi güçlü bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Enerjiniz ve yapıcı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz. Bugün parasal konulara yönelik beklediğiniz gelişmeler ile karşılaşacaksınız ve kendinize olan güveninizin yükseldiğini hissedeceksiniz.


YENGEÇ


Bugün karmaşık duygular içine girebilirsiniz ve isteklerinizi ortaya koymanız pek kolay olmayabilir. Karamsarlık içine girmeyin ve duygusal tepkilerinizi denetim altına almak için gayret gösterin. Aslında sorumluluk duyduğunuz konuların zorlayıcı etkisi ile duygularınızı denetlemeniz mümkün olacak. Geleceğe yönelik beklentilerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve gelişmeler beklediğinizden daha farklı bir yönde gelişebilir. Bu arada harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Bütçenizi aşan yatırımlar veya yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almasanız iyi olacak. Sevdiklerinize karşı anlayışlı davranmanız gerekiyor.


ASLAN

Aynı zamanda birden fazla kişiye söz vermeniz veya yapmanız gereken çeşitli işler olabilir. Bu arada dikkatinizi dağıtan haberler alabilirsiniz veya misafirler ile ilgilenmeniz gerekebilir. Zihinsel faaliyetinizin hızlandığı bir dönemdesiniz ancak işlerinizi planlamanız gerekiyor. Yoksa her şeyi yapacağım derken esas yapılması gereken işleri ihmal edebilirsiniz. Fakat enerjiniz yüksek ve bazı karışıklıklar olsa bile sorumluluklarınızı gerçekleştirmeyi başaracaksınız. Sizin için hareketli bir gün ve hareket halinde olmak enerjinizi yükseltiyor ve kendinize olan güveniniz artıyor. Tartışmalardan uzak durun.


BAŞAK

Bugün kendinizi rahat hissedeceksiniz ve önceden belirlemiş olduğunuz işler ile ilgileneceksiniz. Bu arada bilgilenmek istediğiniz konular ile ilgili çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz ve bilgisine güvendiğiniz kişiler ile görüşebilirsiniz. Ayrıca kendi bildiklerinizi de başkalarına anlatabilir ve sevdiklerinize yardımcı olabilirsiniz. Daha önce eleştirdiğiniz konulara daha farklı açılardan bakabilirsiniz bu sırada fikirlerinizin değişmiş olduğunu anlayabilirsiniz. Kendinizi daha sağlıklı ve iyimser hissettiğiniz bir dönemdesiniz...


TERAZİ

Heyecanlı ve sabırsız olacağınız bir gün. Duygularınızı aklınız ile denetlemeniz mümkün. Kafanızı karıştıran düşüncelerden uzaklaşıp dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Aceleci ve inatçı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Uzaklarda bulunan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz gidebilirsiniz. Aslında seyahat etmek ve fizik güç gerektiren işler yapmak sizi rahatlatabilir. Bugün projelerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz ve fikirlerinizi yüksek bir enerji ile ortaya koyabilirsiniz. Biraz makul olursanız, projelerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olabilecek. Bu arada harcamalarınıza özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

AKREP

Güne keyifli başlayacak ve bütün dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Yakınlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir ve bu arada yapmanız gereken işleri aksatabilirsiniz. Eski arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz veya uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olmanız gerekiyor. Yanlış anlamalar olabilir. Aradığınızı bulmayabilirsiniz veya önünüzde duran evrakları başka yerde arayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile tartışmaktan kaçının ve iddiacı davranmayın. Ortaklıklarınızı bitirebilir veya yeni ortaklıklar kurabilirsiniz.


YAY

Parasal konulara yönelik olumlu gelişmeler meydana gelecek ve karşılaştığınız olaylar moralinizi yükseltecek. Bugün yeni atılımlarda bulunabilir ve fikirlerinizi heyecan ile ortaya koyabilirsiniz. Yakınlarınız ile iletişiminiz giderek güçleniyor. Ekip çalışmalarında başarılı olabilir, keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız ve girişimlerinizde başarılı olacaksınız. Projelerinizi anlatabilir ve ikna edici olabilirsiniz. Bugün kendinizi güçlü ve enerjik hissedeceksiniz ve yapıcı tavırlarınız ile çevrenizi etkileyeceksiniz.



OĞLAK

Güne heyecanlı başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Parasal ihtiyaçlarınızın arttığı bir dönemdesiniz ve bugün harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Öfkeli ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Uzaklarda bulunan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz veya ziyaretine gidebilirsiniz. Beklentileriniz çok büyük olabilir ve hem kendinizi, hem de çevrenizdeki kişileri zorlayabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için duygularınızı denetim altına almanız gerekiyor. Aslında isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Ancak sabırlı olun ve yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almaktan kaçının.

KOVA

Duygularınız bu aralar hayli değişecek hatta bu durum sizi bile şaşırtacak, çevrenizdenetkileniyorsunuz ve bu etkilenmeler karşılıksız değil siz de çevrenizi etkiliyorsunuz. İsteksiz davranışlarınız enerjinizi yanlış kullanmanıza neden oluyor. Maddi konularda bu aralar sıkıntılı günler geçiriyorsunuz, ancak bu durum gelip geçici. Tutarlı davranmaya özen göstermelisiniz bu aralar en çok buna ihtiyacınız var.




BALIK

Bugün dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Bazı sorunları çözmek için önemsediğiniz kişiler ile görüşebilirsiniz ve beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Sabırlı ve dirayetli tavırlarınız ile büyüklerinizin takdirini ve desteğini alabilirsiniz. Bu arada gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir fakat sizin istediğiniz yönde olacak ve aynı zamanda olaylara daha farklı açılardan bakacaksınız. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz ve geleceğe yönelik seyahat programları ve büyük projeler yapabilirsiniz.