Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Penia
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik

Kurdelee 19 Ocak 2017 Perşembe Günlük Burç Yorumları

18 Ocak 2017
1

19 Ocak 2017 Perşembe Günlük Burç Yorumları




KOÇ BURCU

Kova burcuna geçen Güneş ve Merkür sayesinde ay boyunca geleceğiniz ve hedefleriniz üzerinde düşünebilir; yeni kararlar alabilir; farklı projelere adım atabilirsiniz. Sosyal hayatınız genişleyebilir; yeni arkadaşları hayatınıza katılabilir; Bugün ise maddi manevi değerlerinizi ele alabilir; güven arayışınızı sorgulayabilir; sahip olduklarınızla yetinmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Burcunuza geçen Ay kendinizi daha rahat ifade edeceğinize; huzur, güven ve konfor arayışında olacağınıza işaret etmekte. Hayalleriniz doğrultusunda hareket edebilir; yeni kararlar alabilirsiniz. Ay boyunca iş ve sosyal hayatınızda yeni gelişmeler açık olacak belki geleceğiniz için yeni adımlar atacaksınız. Farklı ve yaratıcı fikirlerinizle ön planda olacak; adınızdan söz ettireceksiniz.

İKİZLER BURCU

İçten içe huzuru bulmak ve güvende olmak ihtiyacındasınız. Bir süredir ısrarla üzerinde durduğunuz bazı düşüncelerinizden ve davranışlarınızdan artık vazgeçebilirsiniz. Yeni bir gelecek oluşturmak için harekete geçebilir; kendinizi her anlamda yenileme arzusunda olabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuksal işlerinizle ilgilenmek ve bir sonuca varmak için uygun şartlardasınız.

YENGEÇ BURCU

Ay boyunca ortak gelirler, borç ve alacaklar önemli konunuz olabilir. Kimi zaman gelişmeler canınızı sıkacak dahi olsa varolan şartları değiştirebilir; yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Ortaklıkların duygusal yönüyle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bugün ise hedeflerinize bağlı olarak hareket edebilir; arkadaşlar ve gruplarla sizi huzur ve keyif veren faaliyetlere katılabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Ay boyunca karşıt burcunuzda hareket edecek olan Güneş ve Merkür ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmaları gündeminize taşıyacak. İlişkilere farklı bir açıdan bakabilir; geleceğinizi ilgilendiren önemli kararlar alabilirsiniz. Bugün ise iş hayatınızda prestijiniz ve maddi güvenceniz; sosyal hayatınızda ise keyifler, eğlence ve sanatsal çalışmalar önem kazanabilir.

BAŞAK BURCU

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz koşullar içindesiniz. Maddi konulardaki endişelerinizi giderecek ve geleceğe daha güvenle bakmak adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Ay boyunca iş hayatınızda hedeflediğiniz konular için çaba harcayabilir; yeni projeler üretebilir; ekip çalışmalarından verim sağlayabilirsiniz. Alışkanlıklarınıza yeni düzen getirebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün finansal konularda sizi huzursuz eden ve duygusal paylaşımlarda güven duygunuzu zedeleyen gelişmelere karşı daha kabullenici olmaya çalışmalı; gidişatı akışına bırakmalısınız. Önümüzdeki günlerde çocuklar ve geleceklerini ilgilendiren konularda alacağınız haberler yeni kararlar getirebilir. Yaratıcı çalışmalar ve aşka dair yeni karılaşmalar sizi canlandırabilir.

AKREP BURCU

Ev, yerleşim ve aile hayatınıza yeni bir ritim getirecek kararlar aşamasındasınız. Kişisel gelişimize katkı sağlayacak ve yeni ufuklar açacak yolculuklara çıkabilir; eğitimle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün ise ikili ilişkilerde huzur ve güven arayışı içinde olabilir; üzerinde çalıştığınız anlaşma ve ortaklıkların maddi tarafıyla ilgilenebilirsiniz. Koşulların başkalarına bağlı olduğunu unutmayın.

YAY BURCU

Önümüzdeki bir ay boyunca zihinsel alanda oldukça yaratıcı olacağınız bir dönemde olacaksınız. Kendinizi geliştireceğiniz eğitim alabilir, yolculuklar yapabilir; fikirlerinizin ısrarla savunabilirsiniz. Bugün ise dinlenmek, beden bakımınız ve sağlığınızla daha fazla ilgilenmek isteyebilir; konforunuz ve keyiflerinizden yola çıkarak vaktinizi hoşça değerlendirebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bugünden itibaren finansal konularda yeni bir dönem içine giriyorsunuz Geleceğinizi güven altına almak, kazanç ve yatırımlarınızı değerlendirmek önem kazanabilir. Üzerinde çalıştığınız iş anlaşmalarını imzalayabilir; size yeni ufuk açacak kişileri hayatınıza katabilirsiniz. Bugün ise hayatın keyiflerine yönelebilir; sevdiğiniz kişiyle veya çocuklarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz.

KOVA BURCU

Burcunuza geçen Güneş ve Merkür önümüzdeki günlerde sizi kendinizi ifade etmenize; isteklerinizi yerine getirmenize fırsat sağlayacak. Bir süredir üzerinde çalıştığınız iş ve projeleri artık fark yaratacak şekilde ortaya çıkarabilir; beğeni toplayabilirsiniz. Bugün ise ev, yerleşim ve ailevi konularda konforunuzu, keyifleri ve güvenliğinizi önde tutacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Önümüzdeki günlerde kendi içinize dönerek geçmişin muhasebesini yapabilir; kendinizi yenilemek ve geleceğinizi düzenlemek adına yapacaklarınıza konsantre olabilirsiniz. Bugün ise kardeşler, yakın çevrenizle iletişiminiz yoğunlaşabilir; gayrimenkul, eğitim ve yolculuklarla ilgili alacağınız kararlar ve yeni girişimleriniz olabilir. Yaratıcı ve sanatsal çalışmalar size keyif verebilir.

Meltem bunu beğendi.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Elimiel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mavi'nin Olduğu yerde.
Güzel günlere olan inanç hiç bitmez.
çünkü Mavi
Umudun renk bulmuş halidir.
Üyelik tarihi
01 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Mavi'nin içinden.
Mesajlar
7.445
Seslenildi
801 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Geveze
Standart Cevap: 19 Ocak 2017 Perşembe Günlük Burç Yorumları
19 Ocak 2017
2
Teşkür canım

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj