Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Penia
  • 1 Post By Hayat
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik

Arimaya 6 Mart Pazartesi 2017 Günlük burç yorumlar

06 Mart 2017
1

6 Mart Pazartesi 2017 Günlük burç yorumlar







KOÇ BURCU YORUMU

Koç burcu için artık ayağa kalkma vakti. Çok darbe aldınız, yaralandınız ve en sonunda düştünüz. Bu yüzden her şeye karşı baştan pes etmiş durumdasınız. Ancak içinizdeki bir kuvvete tutunup ayaklanma vakti. Farklı duygular uyandıracak birinin yakınlarınızda olması söz konusu.


BOĞA BURCU YORUMU

Boğa burcunun bugün rahatsız edici birkaç konuyla başa çıkması gerekebilir. Aşk hayatınızdaki şüphe ve belirsizlikler sizi git gide daha fazla rahatsız ediyor. Bazı şüphelerinizin doğru olduğunu anlayacaksınız ancak olmayan ve gerçeklik değeri taşımayan konularda enerjinizi yok yere harcamamanızı öneririz.


İKİZLER BURCU YORUMU

İkizler burcu kuracağı iletişimde etkili bir rol oynayacak. Kuracağınız iletişimle ikna kabiliyetinizi etkin kullanarak maddi kaynaklarınızı genişletebilirsiniz. Bunun yanı sıra aşk hayatınızdaki olumlu gelişmeler yaşamınızda birtakım güzelliklerin yaşanmasına zemin hazırlayacak.


YENGEÇ BURCU YORUMU

Yengeç burcu duygularını aşırı yaşaması sonucu birtakım sağlık problemleriyle karşılaşabilir. Maruz kalacağınız stres yüzünden birtakım sağlık sorunlarıyla karşılaşmanız muhtemel. Bu yüzden ikili ilişkilerinizde yaşayacağınız kıskançlık ve sahiplenme duygusunun abartılmasından kaynaklı yaşayacağınız gerginliği fazla abartmamalı ve duygularınıza hakim olabilmelisiniz.


ASLAN BURCU YORUMU

Aslan burcu için gergin geçecek bir gün. Yakın arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişim sizi bu aralar hayli yoracak. Kolaylıkla sizi anlayabilecek insanların sürekli sizin açıklamalarınıza ihtiyaç duyması tahammülünüzü zorlayacak. Bunun yanı sıra ekonomik açıdan da gerginlikler yaşayabilirsiniz.


BAŞAK BURCU YORUMU

Başak burcunun kariyeri için harika bir gün. İş hayatınızda önemli çıkışlar yapacaksınız ve gözler üzerinizde olacak. Verdiğiniz emek ve gösterdiğiniz azmin karşılığını alacaksınız. Sabretmeye ve işinize odaklanmaya devam edin ve duygusal değişimlerinizin işinizi etkilemesine izin vermeyin.


TERAZİ BURCU YORUMU

Terazi burcu kurduğu sıcak iletişimle kendini daha iyi hissedecek. Yakın çevre ve akrabalarınızın yanınızda olduğunu bilmek, güven duymak ve onlarla etkileşimde bulunmak sizi mutlu kılacak. İlişkilerinizde yakaladığınız sabır ve sadakat dolu tavrınızı korumaya gayret gösterin, bu çabanız olumlu sonuçlar doğuracak.


AKREP BURCU YORUMU

Akrep burcunun güzel gelişmeler için açık düşünmesi gereken bir gün. Yeni fikirlere önyargılı yaklaşmak yerine uzlaşmacı bir tavır sergilerseniz güzel gelişmeleri açılacak kapının önünü açmış olacaksınız. Bu gelişmeler aile ya da kariyer başlıklarınızla alakalı olacak.

YAY BURCU YORUMU

Yay burcu tepkilerine bugün dikkat etmesi gerekiyor. İş hayatınızda kendinizi bir anda güç mücadelesi ve ego savaşlarının içerisinde bulabilirsiniz. Maddi konularda mücadelesini vermeye çalıştığınız sırada üzerinizde hakimiyet kurmak isteyenler olabilir. Bu durum karşısında tavrınızı net ve ölçülü bir şekilde koymanızda fayda var.


OĞLAK BURCU YORUMU

Oğlak burcunun bugün temkinli olması gerekiyor. Ofis ortamınızı ve çalışma şartlarınızı tekrar gündeme getirerek yeni alternatifler üzerine yoğunlaşabilir. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz bugün oldukça yoğun olacak. Dikkat etmeniz gereken nokta: dedikodu.

KOVA BURCU YORUMU

Kova burcunun biraz daha ciddi olmasında fayda var. İlişkileriniz için ciddi düşünmeli ve birtakım kararlar almalısınız. Siz kendinizi buna zorunlu hissetmeseniz de karşınızdaki kişilerin beklentisi bu yönde. Öbür yandan uzun süredir gündeminizde olan bir konuyu netleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.


BALIK BURCU YORUMU

Balık burcu bugün finansal olarak sorunlar yaşayabilir. Öncelikle ilişkilerinizi değerlendirecek olursak, kişilere ve olaylara eleştirel yaklaşımınız tepki toplayacak ve bu durum sizi hayli gerecek. Oysa çözüm açık, eleştirel yanınızı törpülemek. Cüzdana gelirsek de kontrol edemediğini harcamalarınız sizi ani sıkıntılara sokabilir. Beklenmedik bazı borçlara karşı hazırlıklı olmanızda fayda var.

Hesna bunu beğendi.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
14 Nisan 2015
Bulunduğu yer
İstanbul
Mesajlar
591
Seslenildi
110 Mesaj
Etiketlendi
234 Konu
Ruh Hali
Depresyonda
Standart Cevap: 6 Mart Pazartesi 2017 Günlük burç yorumlar
06 Mart 2017
2
TERAZİ BURCU YORUMU

Terazi burcu kurduğu sıcak iletişimle kendini daha iyi hissedecek. Yakın çevre ve akrabalarınızın yanınızda olduğunu bilmek, güven duymak ve onlarla etkileşimde bulunmak sizi mutlu kılacak. İlişkilerinizde yakaladığınız sabır ve sadakat dolu tavrınızı korumaya gayret gösterin, bu çabanız olumlu sonuçlar doğuracak.
Penia bunu beğendi.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj