Malzeme listesi:

* 6 yufka
* 4 rendelenmiş kabak
* 1 bardak yoğurt
* 1 bardak süt
* 1 bardak sıvı yağı
* 1 bardak rendelenmiş kaşar peyniri
* 3 yumurta
* dereotu veya maydanoz(hangisini seviyorsanız)

Hazırlanışı:

1Kabak,yoğurt,süt,yumurta,sıvı yağı,peynirin yarısını,maydanozu,tuz ve karabiberi karıştıralım.
2. Yağlanmış tepsiye yufkayı yayalım kenarları dışarı sarkacak şekilde,içerisine harcımızdan koyalım sonra tekrar yufka serelim.Yufkalar bitene kadar işleme devam edelim.Kenarda kalan yufkayı (ilk döşediğimiz yufkadan) üzerine katlayım ve 1 çay bardağı süt ve 1 yumurtayı çırpalım üzerine sürelim kalan kaşar peynirini üzerine serpiştirelim ve fırında pişirelim.(180 derece)

Afiyet olsun...

Not:Malzemeler büyük fırın tepsisine göre küçük tepsi(borcam) için malzemenin yarısını kullanın.