Malzemeler:
- 1 Bayat Ekmek
- 2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşarpeyniri
- 3 Çorba Kaşığı Margarin
- 4 Su Bardağı Su
- Tuz
Yapılışı:
Bayat ekmeği küçük küpler halinde doğrayıp tuzlu suda haşlayın ve süzün.
Fırın kalıbını yağlayıp bir sıra kaşar peyniri rendesi serpin ve üzerini kaplayacak kadar ekmek yerleştirin.
Bir kat peynir rendesi bir kat ekmek şeklinde malzemeyi kar kat döşeyin. Son olarak peynir rendesini serpin. Üzerine eritilmiş margarini gezdirin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Kaşarlı Bayat Ekmek Böreği
08 Nisan 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
Asrevya bunu beğendi.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.