Meyveli Rulo Pasta Pandispanya Malzemeleri

4 çorba kaşığı toz şeker
4 tane yumurta (sarılar ve beyazlar ayrı kaplarda)
4 çorba kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Meyveli Rulo Pasta Krema Malzemeleri

2,5 su bardağı süt
1 Türk kahvesi fincanı un
1 kahve fincanı toz şeker
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 adet yumurta
1 paket vanilya
2 tane muz
Orman meyveli krem şanti
1 su bardağı süt
100 gr çikolata rendesi
Meyveli Rulo Pasta Tarifi

Pastamızın kekini yapmak için yumurtamızın sarısını beyazlarından ayıralım sarısını çukur bir kabımızın içerisin de toz şeker ile birlikte köpürene kadar çırpalım.Başka küçük bir kapta yumurtanın beyazını köpürene kadar çırpalım.Tüm malzemelerimizi aynı bir kabın içerisine birleştirelim.Pastamızın kekini yağlı kağıt serdiğimiz tepsinin içine dökelim ve fırında 160 derece de 20 dakika pişirelim fırından çıkartalım pişen keki ve ıslak bir havlu ile rulo şeklinde saralım ve bir kenara kaldıralım.Kremayı yukarıda yazdığımız tüm malzemeri kısık ateşte çırparak pişirelim yoğun bir kıvam alana kadar.Krem şantiyi hazırlayıp dolapta bir kaç saat bekletelim.Bitter çikolatayı rendeleyelim soğuyan kremayı pastanın üzerine sürelim çikolata sosu ile süsleyip dolapta bir kaç saat bekletip dilimledikten sonra servis edelim afiyet olsun.