Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Hazır Sistemler (https://www.forumunuz.com/hazir-sistemler/)
-   -   Windows 10 Mobile'a da "Reset" Özelliği Geliyor (https://www.forumunuz.com/hazir-sistemler/83208-windows-10-mobile-da-quotresetquot-ozelligi-geliyor.html)

Penia 30 Kasım 2016 14:54

Windows 10 Mobile'a da "Reset" Özelliği Geliyor
 
Windows 10 Mobile'a da "Reset" Özelliği Geliyor

Bir süredir Windows 10'da bulunan bu özellik, en sonunda Windows 10 Mobile'a da geliyor!

Düzgün çalışmayan bir uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemek sizi de artık yorduysa, Windows 10 Mobile'a gelen bu yeni özellik tam aradığınız şey olabilir. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık uygulamaların kaydettiği veriyi reset'leyerek onlara taze bir başlangıç sunacaklar.

Halihazırda PC'lerde bulunan bu özellik İtalyan web sitesi Aggiornamenti Lumia'da yer alan rapora göre bir sonraki Windows 10 Mobile Insider Preview mimarisinde yer alacak. Siteye göre Ayarların Depolama bölümünde de birkaç önemli değişiklik söz konusu.

Buna göre depolama alanını işgal eden çeşitli kategorileri (Uygulamalar & Oyunlar, sistem, geçici dosyalar vb.) belirlemek için kullanılan renkler ortadan kaldırılacak. Artık bütün sistem cihazınızın rengiyle ifade edilecek.

Uygulama hafızasının kullanımıyla ilgili daha fazla bilgi sunulacak. Artık fiziksel hafıza ve onun tarafından kullanılan ağ verileri açısından hangi uygulamalar ya da oyunların ne kadar yer işgal ettiğini göreceğiz.

Fast ring için sunulan yeni Insider Preview mimarisi bu hafta kullanıma sunulacak. Eğer Insider Program'a dahil değilseniz bu yeni özelliği Creators Update'in 2017'nin başlarında sunulmasıyla edinebileceksiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem