Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Hediyelik Eşyalar (https://www.forumunuz.com/hediyelik-esyalar/)
-   -   14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Önerileri (https://www.forumunuz.com/hediyelik-esyalar/148774-14-subat-sevgililer-gunu-hediye-onerileri.html)

Gökkuşağı 09 Şubat 2019 11:49

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Önerileri
 


https://i.resimyukle.xyz/Kxbx8c.gif
Sevgili yücelten ve aşkı yılda bir kez bile olsa insanların hafızalarına kazıyan, sevgili olmanın, aşık olmanın güzelliğini ve yüceliğini bizlere anımsatan 14 Şubat Sevgililer gününe tekrar ve büyük bir coşku ile merhabalar. İnsana kendini özel hissettiren en yüce duygu, şüphesiz sevildiğini bilmektir. Şanslısınız ki, şu dakikalarda bile, sizin için kalbi atan, ve hayatının merkezine sizi konumlandıran, sizi çok özel bulan bir sevgiliniz var. Sizi bu kadar önemseyen ve sevgisini veren sevgiliniz, hediyelerin en güzelini fazlası ile hak ediyordur. Bu arada sevgilinize hediye almak için illa da, özel günleri beklemenize de gerek yok. Sevgiye dikkat çekmek ve sevginin gücünü göstermek adına sizin inisiyatifiniz dışında bir gün belirlenmiş ve adına da sevgililer günü denmiş. Elbette sevgililer gününde bir hediye almak kural veya şart değil. Ama bu tip günler de olmasa, insanın hediye alamadığını anlatmak için üreteceği binlerce bahanesi her zaman hazırdır. 14 Şubat 2014 sevgililer gününe sayılı günler kala, siz hala sevgiliniz için bir hediye almaya karar veremediyseniz, sizler için çeşitli sitelerden derlediğim ve sevgilinize kendini özel hissettireceğine inandığım 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri önereceğim. Umarım Sevgililer günü için sizlere sunduğum hediye seçenekleri arasında size de uygun bir hediye vardır. Keyifli bir zaman geçirmeniz dileği ile.

https://i.resimyukle.xyz/03098I.pnghttps://i.resimyukle.xyz/Axf8IV.png
https://i.resimyukle.xyz/A8Gd3V.pnghttps://i.resimyukle.xyz/HaNKVO.png
https://i.resimyukle.xyz/xHKHPO.pnghttps://i.resimyukle.xyz/CVG97Q.png
https://i.resimyukle.xyz/5SNPTQ.png

07 Ucu Olan 05 Nisan 2020 03:50

Cevap: 14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Önerileri
 
hiç kutlamadım bir kereye has eşime telefon almıştım seneler önce.. onuda hani istesem kutlarım imkanım var ama kutlayanlardan değilim imasında bulunaraktan.. biz kutlamıyoruz oda sevmez zaten


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem