İkizler Burcunun para ile ilişkisi
İkizler

İkizler, hayatın diğer alanlarında olduğu gibi para konusunda da uzun uzun düşünmekten plan yapmaktan hoşlanmaz. Ancak adaptasyon yeteneği ve toleransı çok yüksek olduğu için, değişen finansal durumlara da kolayca uyum sağlama yeteneği avantajıdır. Yani finansal değişimler, ikizlerin çok ciddi bir şekilde etkilenmesine neden olmaz. Aslında rakamlarla arası iyi olan İkizler isterse bütçesini son derece iyi kontrol edebilir.

Paranın hayatında hangi anlama sahip olduğunu düşünüp, saptadıktan sonra parayla olan ilişkisini düzenlemek İkizler için daha iyi sonuçlar yaratacaktır.

Sürekli değişen düşünceleri gibi, ikizlerin parayla ilişkileri de zamanla değişir. Kimi zaman bir güç aracı olarak gördüğü para, kimi zaman hayatında bir emniyet aracı halini de alabilir. Değişken ihtiyaçlarını tatmin edebilmek için, ani haracamalara gözü kapalı girebilen ikizlerin bütçesinde dalgalanmalar yoğundur. Ancak özellikle tutumlu zamanlardan sonraki harcamaları, aşırı uçlarda gezinmesinde en büyük etkendir.

Yatırım yapmaya merakları teşvik eder

Hayati öneme sahip, gerçekten önemine inandığı bir hedef saptamak, ikizlerin yatırım ve birikim yapabilmesinde önemli ve faydalı rol oynayacaktır. ikizleri para biriktirmeye, yatırım yapmaya motive eden diğer bir unsur da yeniliklere olan merakıdır.

Yaşamında süregelen bir değişim ihtiyacı hisseden ikizler, bu değişimleri gerçekleştirebilmek için para gereksinimin farkına vardığında, birikim yapmaya ve daha çok para kazanmak için çabalamaya başlar.

Ticarete doğuştan yeteneği olan ikizler, özellikle bu alanda iyi paralar kazanabilir. Yeni trendleri çok iyi takip edebildiği için, ikizler ileriye dönük ticari planlamaları ve bu doğrultudaki ticari stratejileri ile başarılı olurlar. Ticari zekasını kullanarak yaptığı alım satımlardan hayatını devam ettirebilecek, hatta birikim yapabilecek kazançlar elde etmek ikizler için oldukça basit bir yoldur.