İkizler Burcu 2016 Aşk Hayatı
İkizler burcu, 2016 yılında aşk hayatınızın size sunacaklarına fazlasıyla hazır olacaksınız. Genel olarak hareketli bir yaşantınız var ve bu da aşk hayatınızın hareketlenmesini sağlıyor. Hayatınıza yeni insanlar girebilir. İlginiz değişecek. Bazılarınız ciddi birliktelik arayışında olurken, bazılarınız da bunun tam tersinde arayışlara yönelecek. İsteğiniz hangi yönde olursa olsun, karşılık bulacak ancak çok fazla fırsatın da karmaşıklık yaratacağını unutmamalısınız.
Kısa süreli birliktelik arayışında olan İkizler burcunun ilerleyen dönemlerde hayal kırıklığı yaşama ihtimali var. Siz farklı, partneriniz de sizden çok daha farklı arayış içerisinde olabilir. Aşk hayatınızla ilgili kendinizi ve gelişmeleri kontrol etmekten vazgeçmelisiniz. Olayları biraz daha akışına bırakın ancak partnerinizi de bunaltmamaya çalışın. Yıl içerisinde aşk hayatınıza gerekli olan ilgiyi vereceksiniz ve bu da birlikte olduğunuz kişiyi fazlasıyla tatmin edebilir.
2016 yılında sizi zorlayacak rüzgarları hissedeceksiniz. İlişki konusunda istediğiniz ilerlemeleri yapamadığınız ve engellerle karşılaştığınız zamanlar olacak. Üzerinizde bulunan stresi birlikte olduğunuz kişiye direkt olarak yansıtmak yerine birlikte olduğunuz kişiyle birlikte hareket etmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Kırıcı, tartışmacı ve sorunları çok fazla büyüten kişi olursanız, aşk hayatınızın da sizi tatmin etmesini beklememelisiniz.
Yıl içerisinde yalnızlığınıza son vermenizi sağlayacak fırsatlarla mutlaka karşılaşacaksınız ancak seçimlerinizi doğru yapmanız gerekiyor. Uzun süredir devam eden birlikteliğinizin de ciddiyet kazanma ihtimali var. Evli olan İkizler burcu insanları, 2016 yılında eşinizle aranızdaki uyumsuzluğu ortadan kaldıracaksınız. Üzerinize düşeni yaparsanız, aşk hayatınızla ilgili pek fazla sıkıntıyla karşılaşmazsınız.