Tıp onu erkeğe dönüştürse de kader anne olmasını istedi. Erkeklik hormonlarına 6 hafta süreyle ara vermesi icap edince hiç hesapta olmayan hamilelik sürprizini yaşadı.

Amerika'nın Florida eyaletinde yaşayan 29 yaşındaki Kayden Coleman, dünyaya bir kız çocuğu olarak gelmiş, on yıla yakın bir süredir de erkek olarak yaşamaktaydı. Son beş sene erkeklik hormonu iğneleri de olan Kayden'ın yüzünde sakalları çıkmıştı. Çifte göğüs ameliyatı olmak üzereyken kader devreye girdi ve Kayden 27 yaşındaki kocası Elijah'tan hamile kaldı.

HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE İNANAMADI


Kayden geçireceği göğüs ameliyatı öncesi, erkeklik hormonlarına 6 hafta süreyle ara vermesi icap edince hiç hesapta olmayan hamilelik sürprizini yaşadı. Karnı iyice büyüyen Kayden, kocasıyla şakalaşmalarında "belki de hamilesin" cümlesini kafasında döndürdükçe, dayanamayıp eczaneden gebelik testi satın aldı. 21 haftalık hamile olduğunu öğrenince başta inanamadı. Ayrıca güvenlik görevlisi olarak çalışan kocası Elijah'ın ailesi ve arkadaşlarına bu durumu nasıl izah edebileceğini düşünüyordu.



"ONSUZ BİR DÜNYA HAYAL EDEMİYORUM"


2013 yılının aralık ayında kızı Azaelia'yı dünyaya getiren Kayden; "Onu ilk tuttuğumda hala benim olduğuna inanamıyordum. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktı. Sonunda onun yüzünü gördüğümde çok mutluydum. Onsuz bir dünya hayal edemiyorum, onsuz bir dünya hayal etmek istemiyorum. Harika bir kızım var. İyi huylu, çok duygulu aynı zamanda ikimize de benziyor. Favori kelimesi de 'hayır!' diyerek duygularını açıkladı.



Kayden, henüz 22 aylık olan kızı Azaelia'ya 5 yaşına geldiğinde nasıl bir aileye sahip olduğunu anlatacağını belirtti.