Erkekleri etkilemeyi biliyor musunuz?
Erkekleri etkilemek için flört etmek aslında keyifli bir iletişim biçimidir çünkü ilişkilerin ilk aşamasında oynanan lezzetli bir oyundur. Peki, siz flört oyununda ne kadar başarılısınız? Yazar ve İlişki Danışmanı Candan Ünal flört etmenin kurallarını sizler için
Bir Erkeği Âşık Etmenin Yolları;

Pozitif Olun;
Erkeklerin hiçbiri yanındayken sürekli olarak mızmızlanacak bir şeyler bulan ve her şeyde kusur arayan kadınlardan hoşlanmaz. Bulunduğu ortamdan keyif alan, güler yüzlü ve pozitif bayanlar erkeklerin karşı koyamadığı bayanlardandır.

Samimi Olun;
Ona duygularınızı belli etmekten korkmayın. Sürekli bakışmanıza rağmen ilk adım hala gelmediyse siz girişimde bulunup onunla tanışın. Özgüveniniz onu oldukça olumlu etkileyecektir.

Kendinize Güvenin;
Bayanların kullandığı hiçbir aksesuar sahip oldukları özgüven kadar çekici bir karizma yaratmaz. Kendine güven duyan kadınlar erkekler için altın değerindedir.

Doğal Olun;
Erkekler yapmacık davranan ve kibar olmak için kendini zorlayan kadınlardan hiç hoşlanmaz. Dozajı aşmamak koşulu ile yeri geldiğinde sinirlenen ve yumruğunu masaya vurmaktan çekinmeyen kadınlar erkekler için çok daha çekici görülmektedir.

Kişisel Bakımınıza Dikkat Edin;
Saç, el ve tırnak bakımlarınıza ve temizliğinize dikkat edin. Çünkü bir erkeği kendine nasıl âşık edersin sorusunun ilk cevabı hijyendir. Erkekler bakımlı ve temiz kadınlardan hoşlanır. Bu nedenle çantanızda mutlaka nemlendirici kreminiz, parfümünüz ve parlatıcınızın olmasına dikkat edin.

Bulunduğunuz Ortama Ayak Uydurun;
Olmadık yerlerde atacağınız abartılı bir kahkaha, yerli yersiz kullanacağınız argo kelimeler ya da kocaman balonlar yaptığınız sakınız ile onunla sadece iyi bir arkadaş olabilirsiniz. Bu nedenle hareketlerinizin dozajını aşmamaya ve onunlayken onu utandıracak hareketler yapmamaya dikkat edin.

Onun Yaşamını Kısıtlamayın;
Ne yapıyorsun? Neredesin? Kiminlesin? Gibi soru tarzları ile onu sürekli olarak sıkıştırmanız onu sizden uzaklaştırır. Onu özgür bırakın. Bırakın ki onu neden merak etmediğinizi kendisi düşünsün. Baskı bir erkeği soğutmanın en kesin yoludur.

Prensiplerinizin Arkasında Olun;
Siz kendinize duyduğunuz saygıyı koruyun ki oda size saygı duysun. Prensiplerinizden ödün vermeyin ve onunla sürekli olarak tartışmaktan uzak durun. Onu çılgınlar gibi kıskansanız dahi belli etmeyin ve sensiz yaşayamam duygusunu ona hissettirmeyin. Sizi garantide hissetmek onu yeni maceralara sevk eder. Bu nedenle sürekli olarak kaçıp gidebilirmişsiniz gibi hissetmesini sağlayın.

Kalitenizi Koruyun;
Unutmayın bir ilişki nasıl başlarsa öyle de devam eder. Bu nedenle tanıştığınız andan itibaren çok gevşek bir tavır sergilerseniz ilişkinizin sonu sizin için büyük bir hüsran olabilir. Samimiyet erkeklerin oldukça önemsediği bir davranış tarzı olsa da kaçanın kovalandığını unutmayın ve aranızdaki çizgiyi keskin hatlar ile belirleyin. Yelkenleri hemen suya indirmeniz onun gözünde basit karakterli biri olduğunuz imajını oluşturabilir.