Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Nyenaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
01 Nisan 2015
Bulunduğu yer
"Orada.." (:
Mesajlar
26.918
Seslenildi
1088 Mesaj
Etiketlendi
93 Konu
Ruh Hali
Kotucocuk

Standart Yazın Sevgilinizle Yapabileceğiniz Aktiviteler

29 Mayıs 2016
1



Hiç kimse bu sıcak havaları evde oturarak ya da kapalı mekanlarda geçirmek istemiyor. Tatile gidememiş olsanız bile yazın şehirde yapabileceğiniz birçok aktivite var. Hatta yaz günlerini sevgilinizle birlikte çok daha romantik ve eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Yazı sevgilinizle birlikte nasıl güzelleştirebileceğinizi merak ediyorsanız, işte öneriler...
Festivalleri kaçırmayın

Yazın gelmesiyle birlikte birçok festival de başladı. Tüm günü partnerinizle birlikte müzik ve eğlenceyle geçirmekten daha güzel bir yaz aktivitesi olamaz. Bu yüzden festivaller hem tüm stresinizden kurtulmanız hem de birlikte bir gün geçirmeniz için oldukça güzel seçenekler. Ayrıca yine yazın gelmesiyle başlayan açıkhava konserleri de oldukça romantik olabilir. Sevdiği şarkıcının konserine iki bilet alarak ona sürpriz yapabilirsiniz.
Kamp yapın

Partnerinizle doğada baş başa geçireceğiniz bir gece tahmin ettiğinizden çok daha romantik olabilir. Uyku tulumlarınızı alıp kendinizi bir kamp alanına atın ve tüm günü doğa yürüyüşüyle geçirdikten sonra, geceyi çadırınızda baş başa geçirin. Şehrin tüm gürültüsünden ve stresinden uzakken birbirinize vakit ayırmanız, ilişkiniz için iyi olabilir. Hatta mümkünse telefonlarınızı da elinizden bırakıp, bu geceyi birbirinize yakınlaşmak için bir fırsat olarak değerlendirin.
Bisiklete binin

Yazın gelmesiyle birlikte çoğumuz fazla kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz. Bu uğraşı hem daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz hem de partnerinizle yapacağınız ortak bir aktiviteye dönüştürebilirsiniz. Akşamüzeri yapacağınız kısa bisiklet turları hem birbirinize vakit ayırmanızı sağlayacak hem de yaz sıcakları için oldukça eğlenceli ve yararlı bir aktivite olacak. Tabii sadece akşamları değil hafta sonunu da adalarda bisiklet kiralayarak eğlenceli hale getirebilirsiniz.

diE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
23 Mayıs 2016
Mesajlar
1.123
Seslenildi
13 Mesaj
Etiketlendi
8 Konu
Ruh Hali
Ruhsuz
Standart Cevap: Yazın Sevgilinizle Yapabileceğiniz Aktiviteler
22 Haziran 2016
2
bu sıcakta yapılabilecek en güzel sey ya yüzmek ya da serin biyerde uyumak,
insanın bisey yapası gelmiyor
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj