Austen Diyarı’na gece yarısı çöktü ve Charlotte, JANE Austen’a layık bir kahraman olduğunu kanıtlamak üzere.

Charlotte Kinder, Austen Diyarı’nda iki haftalık bir inziva için yola çıktığında eski kocası ile onun güzel, yeni karısını, kıymet bilmez çocuklarını ve Amerika’daki yaşamını ardında bırakacağı için son derece mutluydu. Başına bir şapka geçirdi ve usta aktörler eşliğinde konuklarına dillere destan Jane Austen dönemini yaşatan kır evinde konaklamaya başladı.

Pembrook Park’taki herkes rol yapıyordu ama Charlotte bir noktadan sonra rolün nerede bittiğini ve gerçekliğin nerede başladığını karıştıracaktı. Salon oyunları da tehditkâr bir hâl almaya başlayınca, Charlotte kendini güvende hissetmek için iyi bir korseden daha fazlasına ihtiyacı olduğunu fark etti. Ona kur yapıp duran Bay Mallery, göründüğü kadar güvenilemez biri miydi? Bayan Gardenside’ın gizemli hastalığı neydi? Gizli odada gördüğü gerçek bir ceset miydi? Ve belki de en önemlisi, Charlotte’ın kalbindeki cıvıltılar gerçek bir aşkın habercisi miydi?

Austen Diyarı’nda bu kez atılgan bir kahraman, bir sürü yeni ve korkutucu olay ve Austen’ın dünyasının uygun gördüğü sınırların dışına taşan bir romans sizleri bekliyor.

SHANNON HALE Kaz Çobanı, Ateş Kız ve New York Times çoksatarı Prenses Akademisi romanlarının yazarıdır.

Austen Diyarı ile Newberry Onur Ödülü’nü almıştır. Shannon, ailesiyle Utah, Salt Lake City‘de yaşıyor.

Baskı Tarihi:Ocak 2017
Sayfa Sayısı:360
Çeviri:Bilge Gündüz Yayınevi:Artemis Yayınları
Kitabın Türü:Roman, Aşk, Edebiyat