Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Gökkuşağı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
14 Nisan 2015
Mesajlar
12.869
Seslenildi
783 Mesaj
Etiketlendi
180 Konu

Standart Gonca Vuslateri: Beren Kadar Olamadım!

28 Ekim 2016
1



Gonca Vuslateri, NTVRadyo’nun 20 Dakika programında Öykü Özdoğan’ın sorularını yanıtladı. İşte o röportajdan satır başları...
Gonca: Ne oluyor da bu kadınlar böyle oluyor sorusuyla yola çıkmış bir hikaye. İlerleyen dönemlerde hayatın onları götürdüğü yeri görüyoruz. Aslında Vasfiye Teyze de kötü karakterdi de, sadece gülüyorduk; bunda ağlayacağız gibi oluyor.
Gonca: Ben 26 yaşında 75 yaşında bir kadını oynadım. Beni hiçbir şey o zamanki gibi germedi. Beni seçmelerinin sebebi, içinde bulunduğum koşulun, böyle bir rolü oynabileceğime enerji vermesi. Merve hoca bende bu rolü nasıl gördü diye sordum kendime, anne değilim. Gonca acayip bir şeye giriyorsun dedim.
Gonca: Halamın tepkisi benim için 'İyi ki bu rolü kabul etmişim' hediyesi oldu.
Merve Girgin Aytekin: Ben Gonca’nın bu rolü kabul edeceğini de düşünmedim. Hep Gonca vuslateri gibi biri oynasa dedim. Sonra Gonca’ya sorsak ya dedik. O da ikiletmeden kabul etti.
Gonca: "Yalan Dünya"dan sonra 2-2.5 senelik bir ara oldu. Bana çok az ve öz proje geldi. Onlar da hep dik rollerdi. Onlarla ilgili başka korkularımdan kabul etmedim.
Gonca: Benim de rol modelim, düşmanım, sevgilim annemdir. Bu güdüsel bir senaryo. Sevmek gibi, nasıl oynarsın çalışırsın ki sevmeyi, güdüsel oynarsın.
Merve: 6000 çocukla görüştük. Çocukların melek rolünü kaldırması çok zordu. Bir gün Beren geldi, bana ver 5 dk okuyayım yaparım dedi. Gonca’nın deyimiyle içine Macide Tanır kaçmış. Oyunculuğu dert eden bir kız. Aşığız ona. (Çocuk oyuncu- Beren için)
Gonca: Çok sert sahnelerimiz oluyor Beren ile. Dram çekiyoruz ama çok gülen bir set. Ağır sahnelerde bir etkileniyorsun tabii, ama Beren benden daha fazla oyuncu. 9 yaşından beri oyunculuk eğitimi alıyorum, Beren kadar farkında olmadım bunun bir oyun olduğunun.
Gonca: Maçka parkında çocuğunu döven bir anne gördüm. Çok korktum. Ağlama krizine girdim. Kadın kavgayı kesip beni sakinleştirmeye başladı. Beni de döver bu dedim.
Gonca: Çocukları nasıl eğittiniz çok önemli. Onların psikolojileri çok değerli. Eğitim seviyeniz düşükse doğurduğunuz çocuğa vurursunuz, o da kendi kız çocuğu doğurduğunda bunu yapabilir.
Gonca: Ben annesinden dayak yemiş bir kızım, annem de annesinden yemiş. Şimdi kimi yargılayabilirsiniz ki?
Gonca: Sosyologların ön plana çıktığı alanlar yaratılmalı, çünkü insanlar bilmek istiyor içlerindeki bu öfkenin neyden kaynaklandığını. Cezayı hiç tartışmayalım bile. Bana ne cezadan olan olmuş, niye oluyor bunu çözelim.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Meltem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
15 Aralık 2014
Bulunduğu yer
GB
Mesajlar
11.145
Seslenildi
2190 Mesaj
Etiketlendi
310 Konu
Standart Cevap: Gonca Vuslateri: Beren Kadar Olamadım!
31 Ekim 2016
2
Güzel bir dizi

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj