Üniversite sınavlarına hazırlanan ve Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği bölümünü seçmeyi düşünen adaylara bu meslek hakkında bilgileri, puanlarını ve mesleğin geleceği hakkında bilgileri derledik. İşte Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği Bölümü – Mesleği hakkında bilgiler :

Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği Bölümü Tanıtımı:

Temelde bir büro işi niteliğini taşıyan meslektir. Tıp ve sağlık bilimin dökümlerini araştırmalarının, bulgularının derlenmesi, hizmete sunulması, saklanması ve ilgililere iletilmesiyle meşgul olurlar. Mezunlar tıbbi dökümantasyon meslek elemanı ünvanı ile resmi ve özel hastanelerde, kliniklerde görev alırlar.


Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği Nedir, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği Ne İş Yapar, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği Maaşları, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği İş İmkanları, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği İş Çalışma Alanları, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği Mesleği Hakkında Bilgiler, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği Bölümünün Geleceği, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterliği Bölümünü Seçecek Olanlarda Nasıl Özellikler Olmalı