Motorlu testere, Zeytin Hasat Makinası, Motorlu Tırpan, Çapa Makinası TARIM ALETLERI

Ağaç kesme makinaları olarak bilinen ancak en doğru terimin motorlu testere olarak yakıştırıldığı bahçe gereksinimi kış yaklaştıkça en büyük ihtiyaçlarımızdan biri haline geldi. Çeşitli testereler ile arasında seçim yapmak ve doğru ürüne ulaşı satın almak neredeyse imkansız hale geldi. Hem müşterilerin güvenini kazanamayan satıcılar hemde müşterilerin onca marka ve model arasında seçimlerinde kararsızlık mutlu sona ulaşmak için engebe gibi durmaya başladı. Peki kime güveneceğiz ve kimden alışveriş yapacağız? Şimdiki popülite ise internetler.
Günümüzde internetten alışveriş yapmaya sıcak bakmayanlar günden güne fikir değiştirmeye başladı. Düşünceler korkuları yok ederek müşteri temsilcileri ile trafiği arttırıyorlar. Netice en iyi motorlu testereyi müşteri temsilcisine sormak mantıklı oluyor. Bayi elindeki en iyiyi söylüyor. Ama internette her model ve marka olduğu için kullanıcı hangisini alabileceğine müşteri temsilcileri sayesinde karar veriyor.
Halk arasında bir çok telafuzu olan motorlu testere; ağaç kesim motoru, odun motoru, hızar vb. gibi isimlendirle de anılmaktadır. elektrikli testere ve benzinli testere olarak iki gruba ayrılırlar. Elektrikli testereler en basit kullanımlar için kullanılmaktadır. Benzinli testereler ise amatörden profesyonele çeşitli modeller barındırmaktadır.

Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin TıklayınBahçe makinaları ve tarım aletlerinin bir diğeride zeytin toplama makinalarıdır. 2 yılda bir kıyı bölgelerimizde ciddi oranlarda hasadı yapılan zeytin makinaları son zamanlarda tanınmaya başlamıştır. Zeytin silkme makinaları, zeytin çırpma makinaları, dip zeytin toplama aleti olmak üzere çeşitli zeytin hasat makinaları bulunmaktadır. Benzinli modelleri, akülü modelleri ve manuel modelleri bulunan bu hasat makinalarının ürün sahiplerinin cebinden çıkan yevmiye ücretine bakılarakgayet mantıklı tercih olacağı açıktır. Makinasına göre 10 kişinin yaptığı işi tek bir kişi zeytin hasat makinası ile birkaç saatte yapabilir.
Zaman teknoloji zamanı. Evvel ki yıllara göre yaygınlaşma sürecine giren hasat makinaları artık Türkiye'de ciddi talepler görmektedir. Doğru makinayı seçebilme için onlinemakina.com adresinde araştırma yapabilirsiniz. Çok çeşitli ürünleri müşteri hizmetlerimizi arayarak sorabilirsiniz.

Tarım aletleri anlatmaka bitmeyecek kadar çeşitlidir. Motorlu testerelerden sonra kısaca motorlu tırpan ürünlerinede değimekte fayda var. Motorlu tırpanlar yonca fiğ ve benzeri otları biçmenin yanı sıra, yabani otları temizlemektede tek çözümdür. Motorlu tırpanlar 60-70 liradan başlayıp 4000-5000 TL arasına kadar mevcuttur. Arazinizin boyuna göre ve yapacağınız işleme göre seçim yapmanız en mantıklısı olacaktır. Bunun için onlinemakina.com müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz.

Son olarak ise çapa makinası hakkında kısa bilgi vererek yazımızı bitirmek istiyorum. Çapa makinası alırken dikkat edilmesi gereken önemli hususlardan biri arazinizin büyüklüğüdür. Bunun dışında toprağın sertmi ve taşlık varmı gibi sorular cevaplanmalıdır. Küçük araziler için kayışlı ve yarı şanzımanlı makinalar seçilebilir. Fiyatları 800-1500 TL arasındadır. Ama arazi büyüdükçe almanız gereken çapa makinası da büyüyecektir. Çapa makinaları benzinli ve dizel olmak üzere iki gruptur. Dizel çapa makinaları büyük araziler için kullanılabilir. Ancak sağlam bir marka tercih edilirse 6-7 dönüm alana kadar benzinli çapa makinası tercih edilebilir. Grillo, honda, bertolini, barbieri, taral gibi çapa makinaları piyasanın lider markalarındandır.

Tüm ürünler için daha ayrıntılı bilgilere sahip olmak istiyorsanız onlinemakina.com adresini ziyaret edin. Müteri temsilcileri ile irtibata geçerek doğru ürün seçme konusunda yardım isteyin. Hatalı ürün seçimi size gereksiz masraf olacak ve tekrar bir makina almak zorunda kalacaksınız. Umarım yazımız yararlı olmuştur. Herkese keyifli alışverişler...