Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Farkedmez
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Farkedmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
13 Nisan 2016
Bulunduğu yer
Tel'aran'rhiod
Mesajlar
20.014
Seslenildi
1781 Mesaj
Etiketlendi
96 Konu

Standart İşte Batman'in yeni otomobili!

01 Mart 2017
1


Halihazırda fazlasıyla dikkat çekici ve özgün bir tasarıma sahip olan BMW i8, yapılan modifikasyon ile Batman’in yeni Otomobili olacak gibi görünüyor.


BMW, hayran kitlesi gereği belkide üzerine en çok modifikasyon projesi geliştirilen otomobillerden bir tanesi. Biz de bu güne BMW için birçok bağımsız marka tarafından yapılmış gerek tasarım gerekse gerçeğe dönüşmüş modifiye projelerini sizlerle buluşturduk. Bu projeler içerisinde BMW’nin elektrikli otomobillere geçiş sürecinde köprü görevi gören i8 için de bağımsız garajlar tarafından yapılmış önemli çalışmaları sizlerle buluşturmuştuk. Alman devi için M departman ortaklığıyla üretilecek ilk elektrikli otomobil projesinin merkezinde konumlandırdığı i8, Japonya merkezli modifiye garajı ENERGY MOTOR SPORT tarafından da son dönemlerde önemli projeler için merkezde yer alıyor.


BMW i8 için geride bıraktığımız günlerde Evo adıyla geliştirdiği çeşitli projeler yayınlayan ENERGY MOTOR SPORT ekibinin bu seferki projesi, bu otomobil için bu zamana kadar gördüğümüz en dikkat etkileyici tasarımlardan biri olarak karşımıza çıktı. Projenin adına i8 Evo Dark Knight Edition adını veren geliştirme ekibi, ikonik Batman Dark Knight filmine de etkileyici bir selam gönderiyor. Tamamiyle gövde modifikasyonu üzerine geliştirilen projede araca dahil edilen parçalarda karbon fiber ağırlıklı materyaller kullanılıyor. Tamponların yanı sıra çamurluklar üzerinde yapılan gövde modifikasyonuyla çok daha kaslı bir görünüme kavuşan i8, özel mor renk kombinasyonuyla da karanlık geceleri renklendireceğinin sinyallerini veriyor. Dünyanın ilk modifiye edilmiş i8’ini gerçekleştiren ENERGY MOTOR SPORT ekibinin diğer çalışmalarının da yer aldığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.







Kaynak: Log

Süreyya bunu beğendi.
Taliya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
16 Ekim 2016
Mesajlar
1.211
Seslenildi
108 Mesaj
Etiketlendi
56 Konu
Standart Cevap: İşte Batman'in yeni otomobili!
01 Mart 2017
2
Bir günlük için kullanmak isterdim
HIÇ
Süreyya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
04 Eylül 2016
Bulunduğu yer
Aorist
Mesajlar
8.232
Seslenildi
950 Mesaj
Etiketlendi
147 Konu
Ruh Hali
Uykulu
Standart Cevap: İşte Batman'in yeni otomobili!
02 Mart 2017
3
Başlığı okuyunca ana sayfada Batman ilin yeni otomobili sandım.Ne zaman otomobil ürettilerde yenisi çıktı gibilerinden birseyler geçtı aklımdan.Düşünceler ne hızlı.
Özür.
....
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj