Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Mozilla Firefox (https://www.forumunuz.com/mozilla-firefox/)
-   -   VPN kullananlar için özel Firefox sürümü yayınlanıyor (https://www.forumunuz.com/mozilla-firefox/154674-vpn-kullananlar-icin-ozel-firefox-surumu-yayinlaniyor.html)

Nutella 23 Ağustos 2019 04:16

VPN kullananlar için özel Firefox sürümü yayınlanıyor
 

VPN kullananlar için özel Firefox sürümü yayınlanıyor


Mozilla, özellikle VPN kullananları düşünerek yeni bir Firefox sürümü hazırlıyor. Bu sürüm yayınlandığında kullanıcılar herhangi bir VPN uygulamasına ihtiyaç duymadan, sadece ilgili özelliği aktif hale getirerek VPN hizmetini kullanmaya başlayabiliyor. Ancak Firefox'un bu hizmeti ücretli olacak.
Mozilla, Firefox'un yeni sürümünde özel bir VPN servisini kullanıcılarına sunmayı planlıyor. Firefox'un internet sitesinde keşfedilen gizli bir sayfa, kullanıcılara hizmete üye olmak için bir fırsat sunuyor ancak üyelik tuşu tıklandığı zaman ilgiyi ölçmeye yönelik bir ankete yönlendiriyor.


https://i.resimyukle.xyz/e80J4A.jpg

Bu anketi geçtiğinizde "Firefox'un VPN beta özelliği sunulduğunda" şeklinde bir bilgilendirme almayı tercih edebiliyorsunuz. Böylece VPN özelliği için haberdar olan ilk kullanıcılardan biri olma şansınız oluyor. Mozilla daha önce de Proton VPN'nin Premium hizmetini Firefox içerisinde sunmak için denemeler yapmıştı ancak yeni Firefox Private Network, Mozilla tarafından geliştirilen tamamen farklı bir VPN hizmetine benziyor.

Firefox'un VPN özelliğini kullanmak isteyenler için aylık 12.99 dolarlık ücret almayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

hıhım 23 Ağustos 2019 09:48

Cevap: VPN kullananlar için özel Firefox sürümü yayınlanıyor
 
yıllardır slogan olarak insanlık için gibi bir şey kullanılıyordu sanırım
şimdi slogan gençlik için filan oldu sanırım paralı olmaya karar verdiklerine göre

07 Ucu Olan 02 Nisan 2020 04:29

Cevap: VPN kullananlar için özel Firefox sürümü yayınlanıyor
 
yalnız firefox sevmem chrome daha kaliteli benim açımdan ama bı fox'un vpn eklentisi çok kullanışlı ve amaça uygun kaliteli çalışıyor. . bizzat denemiştim kusursuz


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem