Özel Teknoloji Ve İnsan Koleji Lisesi | İstanbul



Özel Teknoloji ve İnsan Koleji Lisesi Hakkında
Türkiye'nin ilk özel teknoloji lisesinde, uygulamalı ve çağa uygun eğitimle teknolojiye hayat ver! Yazılım, girişimcilik, 3 boyutlu yazıcı, kodlama ve bilişim ağırlıklı müfredatı ile 21. yüzyıl yeterliliklerini edinmiş öğrenciler yetiştiriyoruz. İş birliğinde olduğumuz büyük holdinglerde staj ve iş imkanına da sahip olacak öğrencilerimiz için başarılı bir gelecek planlıyoruz. Yazılım, mobil uygulama geliştirme, girişimcilik, 3 boyutlu yazıcı, robotik eğitimleri. Bize göre bir insan hangi meslekte olursa olsun, 21.yüzyıl yeterliliklerine sahip olmalı. Çünkü çağımız bunu gerektiriyor. Bir avukat veya bir doktor olsanız da teknolojiyi iyi derecede bilmeli ve kullanmalısınız. Okulumuz Tink'te, geleceğin mesleklerinde uzman olan öğrenciler yetiştiriyoruz. Mükemmel altyapı, modern kampüsler, yenilikçi eğitim modeli, modern sınıflar, şeffaf ve erişilebilir.


Vizyonumuz:
Türkiye’nin Teknoloji Lisesi olarak ülkemizi teknolojik açıdan kalkındıracak olan yeni nesil yetkinliklere sahip, özgüveni ve sosyal becerileri yüksek bir nesil yetiştirmek.

Misyonumuz:
Öğrencilerimize 21. yüzyıl’ın ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun şekilde teknoloji ve bilim odaklı, uygulamalı bir eğitim sağlamak.
Onların hem üniversiteye girişte hem de iş dünyasında başarılı olmalarını sağlamak.
Girişimcilik ruhu aşılamak.
Ögrencilerimizi sosyal yetkinlikleri yüksek şekilde toplum hayatına katkı sağlamalarını teşvik etmek.


Okulda Yaşam:
“Endüstri 4.0 İçin Eğitim 4.0” anlayışıyla kurulan Tink’te okuldaki tüm birimler, 21. yüzyılın ihtiyaç ve gereklerine uygun şekilde en son teknolojiyle tasarlandı. Bu doğrultuda öğrencilerimiz her sabah kendilerine okulumuz tarafından verilen dizüstü bilgisayarları ile okula geliyorlar ve sınıf içine sıkıştırılmamış bir eğitim anlayışıyla öğrenim görmeye başlıyorlar. Tink öğrencileri okulun kendilerine sunduğu ortam ve eğitimle IQ (Akademik Başarı), EQ (Sosyal Beceriler) ve DQ (Teknoloji Yetkinlikleri) alanlarında kendilerini geliştiriyorlar. Öğrencilerimiz proje ve yapay zeka tabanlı tersyüz eğitim sistemiyle Milli Eğitim Bakanlığı müfredatının yanı sıra bireyselleştirilmiş İngilizce ve Almanca, girişimcilik, teknoloji okuryazarlığı ve üniversite sınavlarına hazırlık eğitimi de alarak geleceğe hazırlanıyorlar. Bu doğrultuda teknolojik sınıflarımız, Maker Lab, Fizik, Kimya ve Biyoloji laboratuvarları, Müzik ve Görsel Sanatlar sınıfları öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerine ortam sağlıyor. Uzman eğitim kadromuz eğitsel iş birliği sistemi ve yöntemleriyle öğrencilerimizle gün boyu iletişim halinde kalıyor. Bununla birlikte sosyal etkinlikler, geziler, kulüp çalışmaları ve rehberlik hizmetleriyle öğrencilerimizin özgüveni ve farkındalıkları artırılıyor. Eğitim kadar sosyal, bedensel ve kültürel gelişimi de önemseyen Tink’te Tink Cafe, spor salonu, kütüphane, masa tenisi alanı ve basketbol sahası öğrencilerimizin ders dışında en çok vakit geçirdikleri alanlar arasında yer alıyor. Sabah ve öğleden sonra dörder saat olmak üzere günde toplam sekiz saat ders işlenen okulumuzda öğlen aralarında yemekhanede öğrencilerimizin yemek ihtiyaçları karşılanıyor. Bunun yanı sıra sağlık sorunu ihtimaline karşı da revir gün boyu hizmet veriyor.


İletişim:
Telefon: 4442892
Whatsapp: +90 536 065 53 51
Adres: Tink Eğitim Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş.
Teknoloji ve İnsan Kolejleri Osmangazi Mahallesi Battalgazi Caddesi No: 39 Samandıra Sancaktepe (Tem-Sultanbeyli Çıkışı)