Final Fantasy XV güzel bir oyundu. En azından seri adına birşeyler denenmiş ve bunda büyük oranda başarılı da olunmuştu. Özellikle açık dünya sistemi ve kombolar oyundan da keyif almanıza sebep oluyordu. Ama oyunda ilerledikçe, özellikle son bölümlere yaklaştıkça, aslında herşeyin ne kadar aceleye getirildiğini de anlamaya başlıyordunuz. Nitekim Square Enix daha sonra çıkardığı içerikler ile birlikte hikayeyi ve oyunu anca toparlayabildi. Bu içeriklere rağmen hala eksikleri olan oyun için uzun süre önce sözü verilen online odaklı içeriğin duyurusu da yapıldı.

Square Enix yaptığı açıklama ile Final Fantasy XV için multiplayer odaklı bir genişleme paketi olan FFXV: Comrades'i duyurdu. 3 ve 8 Ağustos tarihleri arasında online testleri yapılacak olan Comrades modunda kendi karakterinizi oluşturabilecek ve diğer 3 oyuncu ile oyuna girebileceksiniz. Tabi oyunun bu modunu oynamak için Season Pass dışında Playstation Plus ya da Xbox Live üyeliği de gerekecek.

Açıkçası oyunun online içerikleri ilk duyurulduğunda daha çok ana hikayenin ve karakterlerin co-op odaklı oynanacağı yönündeydi. Comrades ile birlikte olayın çok daha farklı bir tarafa kaydığını görüyoruz. Ne kadar başarılı olacak, zaman gösterecek..






merlininkazani.com