Ubisoft'un E3 2017 bombası yeni Assasin's Creed oyun Origins, fuar sırasında tanıtıldığında sevenlerini memnun etmeyi başarmıştı. Diğer Assasin's Creed oyunlarına nazaran kendi içerisinde yenilikler getirecek olan oyun, gelen bilgilere göre Nintendo Switch için çıkmayacak.

Oyunun yönetmeni Asraf Ismail, oyunu sadece Xbox One, Xbox One X, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, ve PC için geliştirdiklerini açıkladı. Nintendo Switch hakkında bir planları olmadığını belirten Ismail, oyunu Switch için geliştirebilecek potansiyelin ekibinde var olduğunu belirtti. Video oyun dünyasının en çok satan markalarından birisi olan Assasin's Creed, yeni oyunu ile birlikte bazı kesimlerden eleştirilse de, böylesine çok satan bir markanın Switch'te eksik kalması Nintendo için kötü olacaktır.

Assasin's Creed: Origins Switch'e çıkmayacak

Wii U zamanında üçüncü parti stüdyolardan destek alamayan ve yeri geldiğinde destek sağlayamayan Nintendo umarız aynı hatayı Switch'te tekrarlamaz. Hali hazırda Nintendo için ortak oyunlar geliştiren Ubisoft, Wii U döneminde de Nintendo'ya en büyük desteği veren üçüncü parti firma olmuştu.



http://www.merlininkazani.com/Assasi...r-95673p1.html