Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Oyun Haberleri (https://www.forumunuz.com/oyun-haberleri/)
-   -   Resident Evil’s Project Resistance (https://www.forumunuz.com/oyun-haberleri/155194-resident-evil-s-project-resistance.html)

Penia 12 Eylül 2019 10:58

Resident Evil’s Project Resistance
 
Resident Evil’s Project Resistance

Capcom, Tokyo’da düzenlenen Tokyo Game Show’da Resident Evil Project Resistance‘ı tanıtmıştı. Şimdi de oyunun, oynanış videosu paylaşıldı. Hayatta kalma türünde olan oyun, 5 oyuncu ile oynanıyor. Bu oyuncuların dördü ölümcül bir deneye karşı hayatta kalmaya çalışıyorlar.

İsminin Project Resistance olacağı netlik kazanan oyunun detaylarına yakından bakalım.

Her oyuncunun kendine ait görevleri bulunuyor. Görevini tamamlayan her oyuncu hem kendilerine hem de takım arkadaşlarına yararlı olabilecekleri çeşitli yetenekler kazanıyor. Bu kazanılan yetenekler hayatta kalmayı kolaylaştırıyor. Yetenekler işleri kolaylaştırsa da oyuncuları zorlu bulmacalar ve zombiler bekliyor. Beşinci oyuncu ise oyunun kilit noktası olarak karşımıza çıkıyor.

Çünkü bu beşinci oyuncu, hayatta kalmaya ve bölgeden kaçmaya çalışan diğer dört oyuncuya engel olmaya çalışıyor. Zombileri, Licker’leri ve diğer yaratıkları kullanarak dört oyuncuyu alt etmeye çalışıyor. Bu beşinci oyuncuya “Mastermind” adı veriliyor. Mastermind, tuzak kurarak, çevreyi değiştirerek ve güvenlik kameralarına silah eklentileri kurarak diğer oyunculara zor anlar yaşatıyor. Ayrıca Mastermind, zombileri direkt olarak kontrol edebilir ya da Tyriant’ın (Mr. X) şekline bürünerek diğer oyuncuların canlarını yakabilir.

Capcom, Project Resistance’yi, Resident Evil Origins Collection’un yapımını sağlayan Tayvanlı oyun stüdyosu NeoBards Entertainment ile birlikte geliştiriyor.

Oyun PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden Windows PC’ye geliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=QuK8ZzOHvhY


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem