Galaxy Note 7 yaşadığı talihsiz olayların ardından, Samsung tarafından piyasadan çekilmişti. Note 7'Nin patlamasını eğlenceli bulan GTA V modunun başı ise hayli dertte.




Bildiğiniz gibi Samsung tarafından üretilen Galaxy Note 7'ler patlama sorunundan dolayı, firma tarafından geri çağrılmıştı. Haliyle bu durumu Teknoloji hakkında az çok bir şeyler bilen herkes öğrendi. Ama konumuz bu kez farklı ve Samsung, YouTube'da yayınlanan bir videoya takmış durumda.

Samsung, Galaxy Note 7'li GTA V videosunu siliyor!
Note 7'nin yaşadığı durumu eğlenceli bulan bir oyuncu gitti GTA V için Galaxy Note 7 modu yaptı. Oyundaki yapışkanlı bombanın yerine Note 7'yi koydu ve curcuna başladı.

Size eğlenceli geliyor olabilir ama anlaşılan Note 7 ile sivilleri öldürüp, şehre zarar verme fikri Samsung'un hoşuna gitmiyor.

Silinen video elbette tekrar tekrar YouTube'a yüklenecektir, bundan emin olabilirsiniz. Ama Samsung, bir insanın öldüğü videoyu muhtemelen her gördüğünde kaldırtacaktır.



HitmanNiko isimli kullanıcı tarafından oluşturulan Galaxy Note 7 modu ise yayından kaldırılmayacak. Görünen o ki Samsung özel olarak bir videonun kalkmasını istiyordu, bu amacında da başarılı oldu.

ShiftDelete.Net