Ubisoft'un bedava içerik şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez, elini açık tutan Ubisoft, bir oyun alana seçeceğiniz başka bir oyunu tamamen ücretsiz veriyor.



Ubisoft'un bedava içerik şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez, elini açık tutan Ubisoft, bir oyun alana seçeceğiniz başka bir oyunu tamamen ücretsiz veriyor. Üstelik seçeceğiniz oyunlar öyle eski yapımlar değil.

En sağlam Black Friday Ubisoft'tan geldi
Ubisoft, eğer listesini aldığı oyunlardan birini satın alırsanız size yeni bir oyunu bedava olarak sunuyor. The Division, Rainbow Six Siege, Far Cry Primal ve Assassin's Creed Syndicate sizin seçimizine bağlı olarak hediye ediliyor.



En eskisi 2015 yılına ait bu oyunların hediye edilmesi gerçekten çok harika bir durum. Peki, bu yapımlara bedava sahip olmak için ne yapmanız gerekiyor? Aşağıda yazdığımız oyunlardan birini satın almanız veya ön sipariş yapmanız gerekiyor.

Battlefield 1
Deus Ex: Mankind Divided
Dishonored 2
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
FIFA 17
For Honor
Ghost Recon Wildlands
South Park: The Fractured But Whole
Steep
Titanfall 2
Watch Dogs 2

Ubisoft Store üzerinden bu oyunlardan birini satın alırsanız, size yukarıda saydığımız 4 oyundan biri hediye olarak veriliyor. Gerçekten inanılmaz bir kampanya, bizden söylemesi.

ShiftDelete.Net