Malzemeler
2 paket kedidili bisküvi
yarım su bardağı süt
yarım su bardağı meyvesuyu
1 paket tart jölesi
muz,çilek
Kreması:
1 kg süt
2 çay bardağı şeker
6 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
vanilya
Meyveli Kedidili Pasta Yapılışı
Süt ve meyvesuyunu karıştırıp,kedidillerini bu karışımla ıslatıp,dikdörtgen cam kaba dizelim.Bir kat kedidili bisküviyi dizdikten sonra,pişirmiş olduğumuz muhallebinin yarısını bisküvilerin üzerine yayalım.Muhallebi için tüm malzemeyi karıştırıp orta ateşte pişirelim.2. kat kedidillerini de aynı şekilde ıslatıp kremanın üzerine tekrar dizelim.Kalan kremayı da yayıp,dilimlediğimiz muz ve çilekleri kremanın üzerine sıralayalım.En üste de tarifine göre hazırlamış olduğumuz tart jölesini döküp,buzdolabında 3-4 saat dinlendirip servis edelim..
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Meyveli Kedidili Pasta
22 Mayıs 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.