Malzemeler
2 paket kedidili bisküvi
yarım su bardağı süt
yarım su bardağı meyvesuyu
1 paket tart jölesi
muz,çilek
Kreması:
1 kg süt
2 çay bardağı şeker
6 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
vanilya

Meyveli Kedidili Pasta Yapılışı
Süt ve meyvesuyunu karıştırıp,kedidillerini bu karışımla ıslatıp,dikdörtgen cam kaba dizelim.Bir kat kedidili bisküviyi dizdikten sonra,pişirmiş olduğumuz muhallebinin yarısını bisküvilerin üzerine yayalım.Muhallebi için tüm malzemeyi karıştırıp orta ateşte pişirelim.2. kat kedidillerini de aynı şekilde ıslatıp kremanın üzerine tekrar dizelim.Kalan kremayı da yayıp,dilimlediğimiz muz ve çilekleri kremanın üzerine sıralayalım.En üste de tarifine göre hazırlamış olduğumuz tart jölesini döküp,buzdolabında 3-4 saat dinlendirip servis edelim..