Malzemeler:
20-25 taze fasulye
5 biber
4 domates
2 su bardağı pilavlık bulgur
3 su bardağı su
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
3 çorba kaşığı sıvıyağ
Yapılışı:
Fasulye ve biberler 1 cm genişliğinde doğranır ve tencerede sıvıyağda kavrulur. Üzerine sıcak su eklenip yumuşayıncaya kadar pişirilir. Üzerine küp doğranmış domatesler, tuz ve karabiber eklenir. Bulgur eklenip pişirilir. Diğer tarafta tereyağı eritilip pilavın üzerine gezdirilir. Demlenmeye bırakılır.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Çereli Pilav
22 Nisan 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.