Malzemeler

1 paket uzun serit makarna
1 mantar konservesi
2 paket krema
muhtelif baharat
margarin
tuz

Hazırlanışı

MAKARNANIN YAPILISI
Uygun bir tencerede kaynatmis oldugunuz suyun içerisine yeterli miktarda
tuz az miktarda siviyag dökerek 1 paket serit makarnayi
atiniz.makarnalarin pistigine emin oldugunuzda süzerek üzerlerinine soguk
su tutarak diri görünmelerini sagladiktan sonra yeterli miktarda margarini
eriterek makarnalari bu yagin içerisinde iyice karistiriniz.
SOSUN YAPILISI
Almis oldugunuz mantar konservesinin (miktar istege baglidir)tamamini
veya bir bölümünü ince halkalar halinde keserek uygun ebatta ve isiya
dayanikli bir kasenin içine atiniz.istediginiz bahartlari mantarlarin üzerine
attiktan sonra mantarlar hafif kurumaya baslayincaya kadar orta ateste
kavurunuz.bu islem bittiginde krema paketlerinin her ikisinide mantarlarin
üzerine bosaltarak krema biraz yogun kivama gelene kadar karistiriniz.sos
hazir oldugunda makarnalarin üzerine tamamini bosaltarak iyice
karistiriniz..afiyet olsun..