PowerPoint Viewer 2007




Sunuları Görüntülemek Üzere Tasarlanmış, Pratik Bir Yardımcı
PowerPoint Viewer 2007 kullanıcılara Microsoft Office paketinin bir parçası olan PowerPoint ile oluşturulmuş sunumları görüntülme imkanı veren ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir yazılımdır.

Microsoft tarafından yayınlanan resmi bir uygulama olan PowerPoint Viewer 2007 PowerPoint sunumlarını görüntüleme işlemi için size güvenilir bir yol sunmaktadır. Herhangi bir 3. parti yazılıma ihtiyaç duymadan direkt olarak Microsoft tarafından yayınlanan bu sunum görüntüleme aracını bilgisayarınıza yükleyebilir ve virüs ve kötü amaçlı yazılımlar hakkında endişe duymadan ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

PowerPoint Viewer 2007 PowerPoint 97 ve sonrasında yayınlanan PowerPoint sürümleriyle oluşturulan bütün sunumları görüntüleyebilmektedir. Yazılım sunum görüntüleme ihtiyacınızı pratik bir şekilde karşılayabiliyor. Sunumlarınızı görüntüleyebilmek için herhangi bir arayüzle boğuşmanıza gerek kalmıyor. Tek yapmanız gereken programı çalıştırarak PowerPoint sunumunuzu seçmek ve görüntülemektir. Sadece bir sunum görüntüleyici olan araç doğal olarak sunumları düzenlemenize ve üzerinde değişiklik yapmanıza izin vermiyor. Fakat sunum yazdırma desteğine sahip yazılım size PowerPoint sunumlarınızı yazıcınızdan çıktı olarak alabilme imkanı sunmakta.

PowerPoint Viewer 2007 genel olarak ihtiyacı gerektiği gibi karşılayan, güvenilir, temiz ve kolay kullanıma sahip bir yazılım olarak öne çıkıyor.