Rüyada gözlük görmek hayata farklı açılardan bakma yeteneği kazanacağınıza işaret eder. Büyük ve kalın bir gözlük görmek ömrünüzü bilgi edinmeye ve bu bilgileri yeni nesillere aktarmaya adayacağınızı gösterir. Gözlük, bilgeliğin ve aklın sembolü olarak yorumlanır. Dünyanın hemen hemen her yerinde bulunarak büyük tecrübeler edinmek ve bu tecrübeleri insanlarla paylaşmaktır. Günlük hayatınızda gözlük kullanmadığınız halde rüyanızda gözlük kullandığınızı gördüyseniz bugün olduğunuzdan çok daha farklı ve bilge bir insana dönüşeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada Gözlük Görmek Ne Anlama Gelir ?

Gözlük görmek bilgi seviyenizin herkes tarafından duyulacağını ve insanların tecrübelerinizden faydalanmak için çok uzaklardan dahi yanınıza geleceğine dalalet eder. Bilgisi ve zekasıyla tanınan bir haline geleceksiniz. Çok küçük ve yuvarlak gözlükler görmek oldukça naif, sakin ve yumuşak başlı biriyle tanışarak yeni bir ilişkiye başlayacağınızı gösterir. Köşeli ve büyük gözlükler ise karakterini çözmenin oldukça zor olduğu, ketum biriyle hayatınızı birleştirmek anlamına gelir. Parlak ve koyu camlı bir gözlük görmek hayata kimsenin göremediği bir gözle bakıp insanlar tarafından dışlanmak anlamına gelir. Uzun bir süre çevrenizdeki insanlar sizi anlayamayacak, bu nedenle bir süre toplumdan dışlanacaksınız.

Rüyada Gözlük Görmek Ne Demek ?

Rüyada gözlük bilgelik ve farklı çalışan bir zekaya sahip olmak demektir. Normalde gözlük kullanmayan bir yakınınızın rüyanızda gözlük takmaya başladığını gördüyseniz o kişiden beklenmeyecek kadar büyük başarılar elde edeceği ve bu başarılarının olumlu etkisinin size de bulaşacağı anlamına gelir. Başkalarının başarılarında büyük katkılarınızın olacağını gösterir.