Rüyada sarı elma görmek; parlak bir fikir ve büyük bir ilerlemenin simgesi olabilir. Rüyalarda görülen sarı renkli objeler bilinç yolunun daha yüksek bir anlayış ile derin mistik farkındalık yoluna açılmasıdır. Sarı elma; odaklanma yeteneklerinizin had safhaya ulaştığı ve hayatınızın akışını çok iyi kontrol edebildiğiniz bir süreci işaret eder.
Rüyada sarı elma görmek; tatlı olgun ve mevsiminde ise hem görmek, hem yemek iyiye yorumlanır. Zenginliği, cömertliği, adaleti ve hayatın zevklerini temsil eder. Bazı İslami yorumlara göre rüyada görülen sarı elma sıkıntı, dert, hastalık getirir. Bazı yorumlara göre de tatlı olması şartı ile rüyada elma görmek veya yemek hayra ve mala yorumlanır.

Rüyada Sarı Ekşi Elma Görmek
Ekşi tadı olan sarı elmaların rüyada görülmesi işlerin bozulmasına, hatalara ve de anlaşmazlıklara yorumlanır. Rüyada elma kişinin kazancı, arzu ve istekleridir. Ekşi ve de sarı renkte olması eksik kazanca, hayırsız evlada, ticari zarara, husumete bilumum olumsuzluklara yorumlanır.

Rüyada Sarı Elma Toplamak
Rüyada elma ağacı insana yakın, inançlı ve verimli bir kişidir. Rüyada sarı elma toplamak; değerli bir zat ile karşılaşıp kendisinden fayda sağlamaktır. Bu faydalar maddi olabileceği gibi ilmi ve manevi kazanç olarak da tabir edilir.

Rüyada Elma Görmek
Elmalar doğurganlık, büyüme, başarı, sevgi ve refah sembolüdür. Rüyada bir elma yemek; hayatınızdan memnun olduğunuz ve aşk hayatınızda veya işinizde başarı meyvesini tatmak anlamına gelir.