Barbunya Salatası
Malzemeler:
2 su bardağı barbunya
1 adet iri havuç
1 su bardağı ceviz kırığı
Maydanoz,dereotu
1 kase sarımsaklı yoğurt
2-3 yemek kaşığı mayonez
Tuz ve pulbiber
Hazırlama Tarifi:
Barbunyaları akşamdan ıslatın ve ertesi gün haşlayın ve süzün.Karıştırma kabına havucu rendeleyin ve içine cevizi,kıyılmış maydanoz,dereotu ve pulbiberi ekleyin. Soğumuş barbunyalarıda ilave edip,karıştırın.Başka bir kasede sarımsaklı yoğurt,mayonez ve tuzu karıştırın. Bu karışımı salataya ekleyin ve karıştırın. Son olarak üzerini istediğiniz gibi süsleyin ve ağzı kapalı olarak dolapta birkaç saat bekletin.Nefis barbunya salatanız servise hazır.Özellikle çay saatleri ve misafirleriniz için,çok ideal,değişik ve muhteşem bir salata. Afiyet olsun..
Üyelik tarihi
01 Nisan 2015
Bulunduğu yer
"Orada.." (:
Mesajlar
26.918
Seslenildi
1088 Mesaj
Etiketlendi
93 Konu
Ruh Hali
Barbunya Salatası
02 Ocak 2016
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati